Παναιτωλικός Κ19 – Παναθηναϊκός Κ19 1-3

Παναιτωλικός Κ19 – Παναθηναϊκός Κ19 1-3

Οι Νέοι του Παναθηναϊκού με πρωταγωνιστή τον Καλομοίρη επικράτησαν εκτός έδρας του Παναιτωλικό με 3-1.

Η Κ19 του Παναθηναϊκού με δεύτερη συνεχόμενη νίκη ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και κυνηγάει τον τρίτο Ολυμπιακό που έχει 29 και τη δεύτερη ΑΕΚ που έχει 30, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι αρκετά μακριά με 40 βαθμούς.

Οι «πράσινοι» είχαν ένα άνετο σχετικά πέρασμα από το Αγρίνιο, όπου μ πρωταγωνιστή τον Καλομοίρη επικράτησαν του Παναιτωλικού με 3-1. Το «τριφύλλι» άνοιξε το σκορ στο 25’ με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Τζαβίδας και εκτέλεσε εύστοχα ο Ηλιάδης. Στο 27’, όμως, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Φραντζέσκο γιο του παλαίμαχου άσου του Παναθηναϊκού και προπονητή της Κ17 Κώστα Φραντζέσκου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός βελτίωσε αισθητά την εικόνα του και στο 70’ ο Καλομοίρης σημείωσε το 2-1 με ατομική ενέργεια και σουτ. Ο ίδιος παίκτης στο 74’ με νέο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 1-3 για τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Παναιτωλικός: Καλαντζής, Ντόβας, Γρηγοριάδης (73’ Θώδης), Γιαννιώτης Δ., Μπακαδήμας, Φυτόπουλος, Πατίλας, Φραντζέσκος, Σκόνδρας (64’ Παναγιωτίδης), Αλομπισάτ (77’ Πανταζής), Καββαδίας.

Παναθηναϊκός: Χριστογεώργος, Βαγιαννίδης (75′ Παπαθανασίου), Σαντικάι, Σπίνος, Ζωγραφάκης, Ηλιάδης, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Καλομοίρης, Τζαβίδας (85′ Νιάρχος), Παπαδόπουλος (30′ Παλασκώνης).

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ