Πυροβολήθηκε με καραμπίνα πρώην παίκτης του Πανιωνίου, είχε μπλεξίματα και στο παρελθόν

Πυροβολήθηκε με καραμπίνα πρώην παίκτης του Πανιωνίου, είχε μπλεξίματα και στο παρελθόν

O πρώην παίκτης του Πανιωνίου, Νίκι Μπίλε Νίλσεν πυροβολήθηκε στο χέρι με καραμπίνα, και τρεις άνθρωποι κατηγορούνται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας εις βάρος του.

Νέα μπλεξίματα για τον Νίκι Μπίλε Νίλσεν, αυτή τη φορά σαφώς πιο σοβαρά. Ο Δανός επιθετικός που πέρσι είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο για μικρό χρονικό διάστημα, νοσηλεύεται σε νοσοκομείο έχοντας δεχθεί πυροβολισμό! Η κατάστασή του είναι μεν σοβαρή, ωστόσο έχει διαφύγει τον κίνδυνο και δεν απειλείται η ζωή του.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που φέτος επέστρεψε στην πατρίδα του για να αγωνιστεί στη Λίνγκμπι, δέχθηκε πυροβολισμό  στο χέρι με κυνηγετική καραμπίνα στην οικία του στο Σιντχάβνεν n της Κοπεγχάγης.

Για την απόπειρα δολοφονίας του κατηγορούνται τρία άτομα, ένας 30χρονος και μια 23χρονη που έχουν συλληφθεί. Υπάρχει κι ένα ακόμη άτομο που κατηγορείται για απλή συνέργεια.

Να θυμίσουμε οτι τον περασμένο Ιούνιο ο Δανός επιθετικός χτύπησε μια γυναίκα μπροστά σε ένα μπαρ στο Μονακό, όταν εκείνη είδε τον 30χρονο να προσπαθεί να πνίξει τη σύντροφό του, μια 20χρονη συμπατριώτισσά του!

Οπως είχε γραφτεί στα ΜΜΕ τότε: «…Το ίδιο βράδυ συνελήφθη από την αστυνομία του Μονακό, ενώ επιπλέον βρέθηκε πάνω του ένα γραμμάριο κοκαΐνης. Σαν να μην έφταναν  αυτά οι Αρχές είχαν βρει στο κινητό του φωτογραφίες με πορνογραφικό περιεχόμενο.

Σε video που ελήφθη σε λεωφόρο του Μονακό, μάλιστα, φαινόταν να ερωτοτροπεί στον δρόμο. Εκτός από την ποινή φυλάκισης που του επεβλήθη για ένα μήνα, ο Νίλσεν κλήθηκε να πληρώσει  πληρώσει πρόστιμο 750 ευρώ και 3.000 ευρώ στο θύμα του».

Ο Νίλσεν υπέγραψε στον Πανιώνιο στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που πέρασε, αλλά έπαιξε μόλις σε έξι ματς. Μετά το εντός έδρας 2-2 με τον Ατρόμητο, ο τότε προπονητής του Πανιωνίου, Μιχάλης Γρηγορίου, είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει ξανά, θέτοντάς τον εκτός ομάδας.

Ο Δανός, που έχει φορέσει τη φανέλα και της Εθνικής ομάδας της χώρας του είχε παίξει μεταξύ άλλων σε Ρετζίνα, Βιγιαρεάλ, Έλτσε, Ράγιο βαγιεκάνο, Ρόζενμποργκ, Εβιάν, Έσμπιεργκ και Λεχ Πόζναν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ