Ψηφίστε το γεγονός που σημάδεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2018 (Γκάλοπ)

Ψηφίστε το γεγονός που σημάδεψε το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2018 (Γκάλοπ)

To10.gr συνοψίζει τα δέκα γεγονότα που σημάδεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2018 και καλεί τους αναγνώστες του να καταθέσουν τη γνώμη τους.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν για το κεφάλαιο «ελληνικό ποδόσφαιρο 2018», αλλά ουδείς μπορεί να υποστηρίξει ότι δεν υπήρχε ποικιλία στα γεγονότα των οποίων γίναμε μάρτυρες. Είτε για τους σωστούς είτε για τους λάθος λόγους.

Είδαμε υπερβάσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη, είδαμε γεγονότα που στιγμάτισαν το ελληνικό ποδόσφαιρο και το έκαναν πρώτο θέμα σε κάθε διεθνή Μέσο. Είδαμε όμως και την επιστροφή μιας ιστορικής ομάδας, του Άρη, στη Super League, και μιας άλλης, της ΑΕΚ, στους ομίλους του Champions League.

Είδαμε μια Εθνική Ελλάδας που πέρασε στα χέρια Έλληνα προπονητή, του Άγγελου Ανασταδιάδη, μετά την αποτυχημένη πορεία του Μίχαελ Σκίμπε στο Nations League. Είδαμε μια μεταγραφική κίνηση εντός των συνόρων της Super League που συζητήθηκε όσο ελάχιστες τα τελευταία χρόνια, εκείνη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό.

Από το θαύμα των πιτσιρικάδων του Παναθηναϊκού, υπό την επίβλεψη των Γιώργου Δώνη και Νίκου Νταμπίζα, στη μεταγραφή ενός Έλληνα, του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, σε μια κορυφαία ομάδα της Premier League. Από το θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Μίλαν, στα τραγικά γεγονότα της Τούμπας στο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ. Αυτά είναι τα δέκα γεγονότα που σημάδεψαν το ελληνικό ποδόσφαιρο το 2018 και to10.gr σας καλεί να καταθέσετε τη γνώμη σας ως προς το ποιο είναι το σημαντικότερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ