Τα τραγικά γεγονότα της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σημάδεψαν το ποδοσφαιρικό 2018

Τα τραγικά γεγονότα της Τούμπας στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ σημάδεψαν το ποδοσφαιρικό 2018

Τα τραγικά συμβάντα της Τούμπας στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ που δυσφήμισαν παγκοσμίως το ελληνικό ποδόσφαιρο ξεχώρισαν οι αναγνώστες του «10» ως το γεγονός που σημάδεψε το Ελληνικό ποδόσφαιρο το 2018.

Τα όσα τραγικά συνέβησαν στην Τούμπα κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ με αποκορύφωμα την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο στην ζώνη του, ψηφίστηκαν ως το γεγονός που σημάδεψε το Ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα του 2018.

Οι εικόνες ντροπής στο ντέρμπι των Δικεφάλων που έκαναν τον γύρο του κόσμου και στιγμάτισαν όσο τίποτε άλλο το ποδοσφαιρικό 2018 στη χώρα μας. Οι αναγνώστες του «10» στο γκάλοπ για το γεγονός που σημάδεψε το 2018, με ποσοστό ψήφων 20%, έδωσαν την πρωτιά στο «ροντέο» της Τούμπας.

Επειδή όμως το ποδόσφαιρο προκαλεί και την χαρά και τον ενθουσιασμό στους οπαδούς, πολύ κοντά στο 20% της πρώτης θέσης, βρέθηκαν ο θρίαμβος του Ολυμπιακού επί της Μίλαν στο Γιουρόπα Λιγκ και η επιστροφή του Άρη στα «σαλόνια» της Super League.

Με 19% των ψήφων η «τριάρα» των ερυθρόλευκων επί της Μίλαν, βρέθηκε στη δεύτερη θέση του γκάλοπ. Η επική πρόκριση των Πειραιωτών στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ, διαφήμισε την Ελλάδα σε όλη την Ευρώπη, με τρόπο εμφατικό.

Μόλις 1% από τη δεύτερη θέση και 2% από την κορυφή, βρέθηκε η επιστροφή του Άρη στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι κίτρινοι βρίσκονται και πάλι εκεί που τους αξίζει και η Super League έχει την τύχη να «φιλοξενεί» ξανά μια από τις ιστορικότερες ομάδες της χώρα.

Δείτε αναλυτικότερα τα αποτελέσματα του γκάλοπ:

 

To10.gr σας ευχαριστεί όλους για τη συμμετοχή σας στις ψηφοφορίες για την ανάδειξη των κορυφαίων ομάδων, προσώπων και γεγονότων για το 2018!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ