Στον Παναργειακό ο Μενδρινός

Στον Παναργειακό ο Μενδρινός

Ο Κώστας Μενδρινός αποχώρησε από τον Ηρακλή και στα 33 χρόνια του, θα φορέσει τη φανέλα του Παναργειακού, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική.

Ο Κώστας Μενδρινός αποχώρησε πρόσφατα από τον Ηρακλή και στα 33 χρόνια του, θα φορέσει τη φανέλα του Παναργειακού, ομάδα που αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική και στοχεύει στην άνοδο στη Football League μέσω του 7ου ομίλου. Με τη φανέλα του Γηραιού πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις, χωρίς να καταφέρει να εντυπωσιάσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και το βιογραφικό του Έλληνα μέσου:

«Η ομάδα μας ανακοινώνει μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της. Ο Κώστας Μενδρινός (28/5/1985) είναι από σήμερα μέλος της οικογένεια των «ΛΥΚΩΝ». Η διοίκηση έκανε μία τεράστια προσπάθεια να για να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή.

Βιογραφικό

Ο Κώστας Μενδρινός έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2002, όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια, με κάποια διαστήματα δανεισμών και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε με τις ομάδες των Ιωαννίνων, Πανιωνίου, Άρη Θεσσαλονίκης, Ιωνικού και Απόλλων Αθηνών στην Super League και με τις ομάδες του Ατρομήτου, Παναχαϊκής και Ηρακλή στη Football League.

Σύνολο έχει 319 συμμετοχές σε Super League, Football League και κύπελλο Ελλάδας και 11 συμμετοχές σε Champions League και Εuropa League. Επίσης, έχει και 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων. Ο Παναργειακός τον καλωσορίζει στην μεγάλη του οικογένεια και του εύχεται υγεία και επιτυχίες».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ