Το μπάχαλο συνεχίζεται: Ο Τόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του!

Το μπάχαλο συνεχίζεται: Ο Τόσιτς είχε απατήσει την Γελένα με γυναίκα συμπαίκτη του!

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Τόσιτς φέρεται διατεθειμένος να συγχωρέσει τη Γελένα Καρλέουσα για το σκάνδαλο με τον Βράνιες. Ο λόγος είναι πιθανότατα διότι ο ίδιος ο Σέρβος ποδοσφαιριστής την είχε απατήσει με καλλονή σύντροφο συμπαίκτη του!

Σιγά που θα ήταν άγιος ο ίδιος ενώ η σύντροφος του θα τον έκανε… τάρανδο από το κέρατο. Ο λόγος φυσικά για το μέγα σκάνδαλο το οποίο απασχολεί εδώ και αρκετές ημέρες τον διεθνή Τύπου και αφορά τους Ογκνιεν Βράνιες, Γελένα Καρλέουσα και Ντούσκο Τόσιτς.
Μετά τις απίστευτες αποκαλύψεις και το «ξεκατίνιασμα» ανάμεσα στη Σέρβα τραγβουδίστρια και τον Βόσνιο στόπερ, ήρθε μία ακόμη αποκάλυψη που μετέτρεψε το ερωτικό τρίγωνο σε… τετράγωνο./

Κι αυτό καθώς ο Τόσιτς φέρεται να έχει συνδεθεί ερωτικά με την πρώην κοπέλα του Άντεμ Λάγιτς (οι δυο τους υπήρξαν συμπαίκτες στην Εθνική Σερβίας), την εκρηκτική Σοφία Μιλόγεβιτς.

«Αυτοί που τους είδαν να φιλιούνται ήταν συγκλονισμένοι! Τόσο ο Tόσιτς όσο και η Σοφία είναι γνωστές προσωπικότητες στη χώρα και ο Τόσιτς είναι παντρεμένος με παιδιά, οπότε εκπλήσσομαι που το έκανε δημόσια. Αυτό συνέβη στο «Hua, hua» στο Βελιγράδι», αποκάλυψε  μάρτυρας, ο οποίος υποστήριξε πως είδε το «παράνομο» ζευγάρι σε ένα εστιατόριο.

Επιπλέον άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι σημειώνει ότι τ σκάνδαλο με τον Βράνιες ο Τόσιτς είναι έτοιμος να συγχωρέσει την Γέλενα.

«Έγινε ένας χαμός όταν η Γελένα τα αποκάλυψε όλα. Πετούσε αντικείμενα παντού. Τον απείλησε ότι θα χωρίσουν, ότι θα πάρει τα παιδιά και δεν θα τα ξανά δει ποτέ. Ο Τόσιτς δεν παραδέχθηκε ότι την απάτησε, αλλά η Γελένα δεν τον πίστεψε. Δεν εκπλήσσομαι που τώρα ο Ντούσκο είναι έτοιμος να συγχωρήσει το ερωτικό σκάνδαλο της Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες αφού και αυτός έκανε το ίδιο και η Γελένα τον συγχώρεσε», υποστήριξε το εν λόγω άτομο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ