To σκάνδαλο δεν έχει… πάτο: Η Γελένα ήθελε παιδί από τον Βράνιες!

To σκάνδαλο δεν έχει… πάτο: Η Γελένα ήθελε παιδί από τον Βράνιες!

Και νέα αποκάλυψη από τον Τύπο της Σερβίας για το ερωτικό σκάνδαλο της Γελένα Καρλέουσα με τον Ογκνιεν Βράνιες.

Τελειωμό δεν έχουν οι αποκαλύψεις γύρω από το σκάνδαλο της Γελένα Καρλέουσα και του Ογκνιεν Βρένιες. Τώρα προέκυψε η Σέρβα τραγουδίστρια ήταν τόσο… κολλημένη με τον πρώην στόπερ της ΑΕΚ που ήθελε ακόμη και να γίνει κάνει παιδί μαζί του!

 

Σε ένα από τα… αμέτρητα μηνύματα που έχουν στείλει μεταξύ τους, η εκρηκτική σύζυγος του Ντούσκο Τόσιτς υποψιαζόταν πως ήταν έγκυος και το είχε πει στον Βράνιες, αλλά τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε.

Στη συνέχεια βέβαια η παράνομη σχέση τους αποκαλύφθηκε, με τον Τόσιτς να απειλεί μέχρι και με θάνατο Βράνιες!

Μάλιστα όταν ο άντρας της Καρλέουσα βρήκε στο κινητό της τα μηνύματα που είχε δεχθεί από τον Βόσνιο την απείλησε με διαζύγιο και η Γέλενα με τον Όγκνιεν είχαν επικοινωνία μέσω sms.

Βράνιες: «Τι θέλεις να σου πως όταν λέει (σ.σ. ο Τόσιτς) ότι θα με σκοτώσει;»

Γελένα: «Προσποιείται».

Ο Βράνιες θέλοντας να προστατέψει την ερωμένη του της υποσχέθηκε ότι θα «έβαζε πλάτη» σε περίπτωση που η κατάσταση πήγαινε να… ξεφύγει: «Και νομίζεις ότι θα τον αφήσω να σε πληγώσει;», ρώτησε ο Βράνιες την Καρλέουσα με την τραγουδίστρια να του απαντά: «Μωρό μου σε αγαπώ. Είμαι ο πιο χαρούμενος άνθρωπος όταν είμαι δίπλα σου. Οταν τραγουδάμε, όταν οδηγάμε, όταν μου κρατάς τα χέρια, όταν με ταϊζεις ψάρι!» του έγραψε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ