Χωρίς Μποτία και Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός

Χωρίς Μποτία και Φιγκέιρας ο Ολυμπιακός

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο αυριανό ματς έχοντας δύο ακόμα σημαντικές απουσίες, τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας. Άτυχος ο Ισπανός Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί, καθώς στάθηκε άτυχος σε τάκλιν που επιχείρησε στην προπόνηση […]

Ο Τάκης Λεμονής ανακοίνωσε την αποστολή του Ολυμπιακού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και οι «ερυθρόλευκοι» θα παραταχθούν στο αυριανό ματς έχοντας δύο ακόμα σημαντικές απουσίες, τον Αλμπέρτο Μποτία και τον Ντιόγκο Φιγκέιρας.

Άτυχος ο Ισπανός

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός έμεινε εκτός για να προφυλαχθεί, καθώς στάθηκε άτυχος σε τάκλιν που επιχείρησε στην προπόνηση και ο Πορτογάλος γιατί έχει υποστεί ελαφρύ διάστρεμμα.

Ο Μποτία ήθελε να δώσει το παρών στο ντέρμπι αλλά είχε ενοχλήσεις και ο Λεμονής δε θέλει να πάρει κάποιο ρίσκο. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά πως ο 28χρονος στόπερ των «ερυθρόλευκων» έχει μόλις επιστρέψει μετά από απουσία τριών περίπου μηνών.

Επιστροφή Βούκοβιτς

Στη διάθεση του 57χρονου τεχνικού είναι ο Γιάγκος  Βούκοβιτς, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε για έξι εβδομάδες. Τουλάχιστον υπήρχε και μια καλή είδηση για τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» στη σημερινή προπόνηση, ωστόσο ο Βούκοβιτς έχει να παίξει ενάμιση μήνα κι αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο.

«Μήνυμα» σε Ταχτσίδη

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, άφησε εκτός αποστολής τον Παναγιώτη Ταχτσίδη, μια επιλογή του Έλληνα τεχνικού που αποτελεί «μήνυμα» για τον διεθνή μέσο. Ο Ταχτσίδης είχε περάσει αλλαγή στον αγώνα με τον Πανιώνιο και η απόδοση του δεν ήταν καλή, με αποτέλεσμα ο Λεμονής να τον αφήσει εκτός πλάνων για το αυριανό ντέρμπι.

Η αποστολή των πρωταθλητών είναι η ακόλουθη.
Ανδρούτσος, Καρσελά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Ζιλέ, Καπίνο, Ανσαριφάρντ, Κούτρης, Μάριν, Νικολάου, Οτζίτζα, Πάρντο, Προτό, Ρομαό, Βούκοβιτς, Ζντιέλαρ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ