Φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη (pic)

Φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη (pic)

Στον Βύρωνα θα διεξαχθεί αύριο αγώνας φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη.

Φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του μικρού Παναγιώτη θα διεξαχθεί στις 4/12 (18:30) στο γήπεδο Εργάνης «Δημήτρης Νικολαϊδης» στον Βύρωνα. Έπειτα από πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών της Δόξας Βύρωνος, «Blue Army» και σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, θα γίνει το εν λόγω φιλικό με κορυφαίους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές και διάσημους καλλιτέχνες.

Το φιλικό διοργανώνεται υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, με τη συμμετοχή της Δόξας, του Αθηναϊκού και του Α.Ο. Βύρωνα.

Η γενική είσοδος του φιλικού ματς έχει οριστεί στα 5 ευρώ. Μεταξύ άλλων, θα αγωνιστούν οι Καραγκούνης, Νικοπολίδης, Καψής, Σεϊταρίδης, Γιαννακόπουλος, Κατσουράνης, Μπασινάς, Νταμπίζας, Δ. Παπαδόπουλος, Παχατουρίδης, Κυργιάκος,Τζιωρτζιόπουλος.

Επίσης, θα συμμετάσχουν στην εκδήλωση και η ομάδα των Ελλήνων Ηθοποιών, παλαίμαχοι σωματείων από τον Βύρωνα (Δόξα, Αθηναϊκός, Α.Ο. Βύρων) και άνθρωποι του αθλητισμού, προερχόμενοι από τον καλλιτεχνικό χώρο (Γιώργος Αγγελόπουλος, Στέλιος Χανταμπάκης κτλ).

Τα έσοδα του φιλικού θα διατεθούν στην οικογένεια του 7χρονου Παναγιώτη, ο οποίος παλεύει τα τελευταία 3 χρόνια με μια επιθετική μορφή καρκίνου ονόματι νευροβλάστωμα και χρειάζονται 335 χιλιάδες ευρώ για να ταξιδέψει στην Αμερική ώστε να χειρουργηθεί.

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου για την ενίσχυση του

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ