Εποχή Κωστένογλου στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Εποχή Κωστένογλου στις Ακαδημίες της ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ένωσης στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών.

Ανακοινώθηκε η πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή της Ένωσης στο πόστο του τεχνικού διευθυντή των Ακαδημιών

Ήταν γνωστό εδώ και λίγες μέρες, όμως από σήμερα επισημοποιήθηκε. Ο Νίκος Κωστένογλου επιστρέφει μετά από το 2012 στην ΑΕΚ, όχι για να αναλάβει ξανά τις τύχες της ως προπονητής, αλλά για να διαδεχθεί τον Άκη Ζήκο στις Ακαδημίες του συλλόγου. Ο πρώην παίκτης και προπονητής της Ένωσης έπιασε και επίσημα δουλειά, με τους Κιτρινόμαυρους να ανακοινώνουν την επιστροφή του στον σύλλογο, από ένα εντελώς διαφορετικό πόστο.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Νίκου Κωστένογλου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου.

Ο Νίκος Κωστένογλου αγωνίστηκε ως αμυντικός στον ΑΟ Ξάνθη (1988-94) και στην ΑΕΚ (1994-2005) και στη συνέχεια διέγραψε μια μεγάλη διαδρομή ως προπονητής σε πολλές ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών. Είχε δύο θητείες στον πάγκο της ΑΕΚ (2008 και 2011-12) ενώ έχει εργαστεί και σε Αστέρα Τρίπολης, Λάρισα, Ξάνθη, Ανόρθωση, Απόλλωνα, Εθνική Ελλάδας (συνεργάτης του Σέρχιο Μαρκαριάν) Αρη Θεσσαλονίκης και Δόξα Δράμας.

Ο νέος Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει τον σχεδιασμό του εκπαιδευτικού προγράμματος της Ακαδημίας της ΑΕΚ, ενώ προσωρινά θα είναι και ο προπονητής της ομάδας Κ19 της ΑΕΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ