Ταυτοποιήθηκε η σορός του Εμιλιάνο Σάλα

Ταυτοποιήθηκε η σορός του Εμιλιάνο Σάλα

Οι Αρχές του Ντόσετ επιβεβαίωσαν οτι το πτώμα που εντόπισαν την Πέμπτη (7/2) ανήκε όντως στον άτυχο ποδοσφαιριστή...

Ολοκληρώθηκε το δράμα με την υπόθεση του Εμιλιάνο Σάλα, καθώς η Αστυνομία του Ντόρσετ ανακοίνωσε οτι η σορός που βρέθηκε την Πέμπτη (7/2) ανήκει όντως στον 28χρονο Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

«Οι οικογένειες» του κυρίου Σάλα και του πιλότου και Ντέιβιντ Ιμποτσον, έχουν ενημερωθεί για τα τελευταία νέα και πλέον η ψυχολογική υποστήριξή τους από εξειδικευμένο προσωπικό θα συνεχιστεί. Η σκέψη όλων μας παραμένουν μαζί τους σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ο ιατροδικαστής θα συνεχίσει να ερευνά τις συνθήκες θανάτου, με την υποστήριξη των Αρχών του Ντόρσετ», αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.

«Στις 21 Ιανουαρίου ένα αεροπλάνο το οποίο μετέφερε και τους δύο άνδρες από τη Ναντ στο Κάρντιφ, έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου, Βόρεια του Γκάρσνεϊ. Δυστυχώς μια επιχείρηση διάσωσης προκειμένου να εντοπιστεί το αεροσκάφος ήταν ανεπιτυχής. Στη συνέχεια ακολούθησαν έρευνες που έγιναν με ιδιωτικά έξοδα. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό, οι ομάδες κατάφεραν να εντοπίσουν και να αναγνωρίσουν το αεροπλάνο και να εντοπίσουν σώμα του Σάλα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ