UEFA Youth League: Ολυμπιακός – Γιουβέντους 2-0

UEFA Youth League: Ολυμπιακός – Γιουβέντους 2-0

Οι Νέοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 2-0 της Γιουβέντους και ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την παρουσία τους στο φετινό UEFA Youth League.

Oι Νέοι του Ολυμπιακού παρότι ήξεραν ότι το φετινό τους ευρωπαϊκό ταξίδι είχε τελειώσει μπήκαν στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα για αυτή την άτιμη γλυκόπικρη γεύση του φινάλε.

Στην αναμέτρηση που διεξήχθη στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έπαιξαν πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και επικράτησαν 2-0 των νέων Γιουβεντίνων παίρνοντας έτσιτην πρώτη τους νίκη στον 4ο όμιλο. Με αυτό το αποτέλεσμα, οι μικροί Ερυθρόλευκοι έφτασαν τους πέντε βαθμούς και ολοκλήρωσαν την φετινή ευρωπαϊκή παρουσία τους προσπερνώντας την ιταλική ομάδα.

Το σκορ για τον Ολυμπιακό άνοιξε μόλις στο 1ο λεπτό της αναμέτρησης ο Βρουσάι με ωραία ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ενώ λίγα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο στο 49′ o Βρουσάι βγάζει ασίστ και ο Γιώργος Ξενιτίδης από κοντά «έγραψε» το τελικό 2-0.

Ολυμπιακός: Καρανταης, Λάμπρου, Ράμα, Αγιώτης, Τσερκώνης, Νεοφυτιάδης, Χατζηιωαννίδης (74’ Φυτόπουλος), Ξενιτίδης, Πεϊρος (84’ Χονδρουδάκης), Βρουσάι, Βοίλης (89’ Μπουλαρι).

Γιουβέντους: Μπούστι, Μενεγκίνι, Αντζολίν, Περέιρα, Τουρέ (78’ Μορόνε), Καπελίνι, Μουρατόρε, Μέρλο (63’ Μορατσιόλι), Κουλένοβιτς, Κάμπος (83’ Κανβίλια), Πορτανόβα.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου:
Μπαρτσελόνα 16 (12-1)
Σπόρτινγκ Λισαβόνας 9 (10-6)
Ολυμπιακός 5 (6-14)
Γιουβέντους 3 (4-11)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ