ΠΑΟΚ Κ19: Αποκλείστηκε από την Τότεναμ

ΠΑΟΚ Κ19: Αποκλείστηκε από την Τότεναμ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ από την Τότεναμ σε νοκ άουτ αναμέτρηση στο γήπεδο της Τούμπας χάνοντας την πρόκριση  για τους «16» του UEFA Youth League.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία δεν τα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση «16» του UEFA Youth League, καθώς ηττήθηκε στην Τούμπα σε νοκ άουτ παιχνίδι με 1-0 από την Τότεναμ. Το γρήγορο γκολ των Άγγλων στο 13ο λεπτό από τον Λίονς-Φόρστερ και η αποβολή του Τσιγγάρα στο 33ο λεπτό, ήταν αυτά που έγειραν την πλάστιγγα υπέρ της Τότεναμ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους χειρότερους οιωνούς για τους «ασπρόμαυρους» καθώς μόλις στο 12ο λεπτό η Τότεναμ εκμεταλλεύτηκε μια στιγμή αδράνειας της άμυνας των γηπεδούχων και ο Λίονς-Φόρστερ με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, μετά από εκτέλεση κόρνερ. Μέχρι να συνέλθουν οι παίκτες του Ουρουγουανού τεχνικού ήρθε και η αποβολή του Τσιγγάρα στο 33΄, με τον ΠΑΟΚ να μένει με δέκα παίκτες για 57λεπτά

Ο Δικέφαλος, στο δεύτερο ημίχρονο προσπάθησε να πετύχει την ισοφάριση βγάζοντας πάθος. Οι ευκαιρίες των Λύρατζη, και Τζοβάρα δεν έφεραν το γκολ. Η Τότεναμ από την πλευρά της θα μπορούσε να είχε καθαρίσει το ματς στο 63΄ και στο 70′ με τα δύο δοκάρια του Ρόουλς. Το πολυπόθητο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Λονδρέζουν  να παίρνουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

ΠΑΟΚ (Π. Γκαρσία): Παπαδόπουλος, Τσαούσης, Διαμαντής, Μιχαηλίδης, Λύρατζης, Τσιγγάρας, Σαλαμούρας (81’ Μανιώτης), Χατζηστραβός ( 84’ Μελετίδης), Δούμτσης (46’ Τζοβάρας), Γκαργκαλατζίδης (76’ Πουρνάρας), Γαϊτανίδης (84’ Πανίδης).

Τότεναμ (Τ. ΜακΝτέρμοτ): Όστιν, Χίντς, Κίρκεν, Γουάιτ, Εγιομά, Λίονς-Φόρστερ, Ρόουλς, Όκλει-Μπουθ (90+2′ Οκεντίνα), Μπένετ (87’ Κλάρκ), Σασούα, Γουόλκοτ (67’ Μαγκομά).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ