Δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε έξω από την Τούμπα!

Δημοσιογράφος ξυλοκοπήθηκε έξω από την Τούμπα!

Λίγη ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Κ19 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ, νεαρός αθλητικός συντάκτης δέχτηκε επίθεση έξω από το γήπεδο της Τούμπας.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη. Σοκ και για το ποδόσφαιρο. Σε ένα «χτύπημα» που ομολογουμένως έχει προκαλέσει πολύ μεγάλη συζήτηση τις τελευταίες ώρες όταν και έγινε γνωστό. Τι ακριβώς συνέβη; Σύμφωνα με το «αστυνομικό ρεπορτάζ» έξω απο το γήπεδο της Τούμπας χτυπήθηκε ένας 26άχρονος δημοσιογράφος. Δέχτηκε επίθεση απο αγνώστους λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας Κ19 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ. Μιας αναμέτρησης που έφερε πραγματικά πολλούς οπαδούς του ΠΑΟΚ, στην έδρα του επίδοξου πρωταθλητή.

Ποιος θα μπορούσε όμως να πιστέψει αυτό που ακολούθησε. Σε ένα ματς για το UEFA Youth League, να προκύψει ένα τέτοιο περιστατικό. Σε μια αναμέτρηση απο εκείνες που δεν δίνουν επ ουδενί την αίσθηση κινδύνου. Ποιος θα περίμενε ότι κάποιοι θα «έστηναν» ενέδρα για να χτυπήσουν έναν συνάδελφο που προφανώς ήταν εκεί κάνοντας τη δουλειά του.

Δεν έχουν διαρρεύσει πολλά στοιχεία για την υπόθεση είναι αλήθεια. Και αυτό κάνει την υπόθεση ακόμη πιο παράξενη. Σύμφωνα με πληροφορίες, απο το αστυνομικό ρεπορτάζ, τρεις ήταν που επιτέθηκαν στον νεαρό δημοσιογράφο. Ο ένας εκ των τριών δραστών της επίθεσης, μάλιστα τον γρονθοκόπησε, αφαιρώντας του τη διαπίστευση.

Ο νεαρός αθλητικός συντάκτης μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και τον παρέλαβε.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό που έλαβε χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, πολύ κοντά στην είσοδο της Θύρας 1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ