Γκαρσία: «Αυτά τα παιδιά είναι δικά σας, με το ίδιο αίμα» (vid)

Γκαρσία: «Αυτά τα παιδιά είναι δικά σας, με το ίδιο αίμα» (vid)

Ο Πάμπλο Γκαρσία μίλησε για τα Τμήματα Υποδομών του ΠΑΟΚ και τα παιδιά που αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία είπε ορισμένα πολύ σημαντικά πράγματα για τις Ακαδημίες και το μέλλον των παιδιών που βγαίνουν από αυτές. Μιλώντας μετά την ήττα -αποκλεισμό της ομάδας Νέων Κ19 του ΠΑΟΚ από την Τότεναμ με 1-0 από το Youth League, στάθηκε στην ανάγκη να προωθεί ο Δικέφαλος όλο και περισσότερο τα δικά του παιδιά στην πρώτη ομάδα.

Μεταξύ άλλων τόνισε: «Χάσαμε αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, πρέπει να ετοιμάζουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Είμαστε ευχαριστημένοι για την προσπάθεια. Ήταν δύσκολα μετά την κόκκινη, αλλά τα παιδιά έπαιξαν καλά. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε για να δουν τι παιδιά έχουμε στην Ακαδημία. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να ετοιμάσουμε παίκτες για την πρώτη ομάδα.

Μερικές φορές με 10 παίκτες παίζεις καλύτερα, κάνεις καλύτερη άμυνα, ενώ εμείς έχουμε γρήγορους παίκτες.

Μου αρέσει να παίζει η ομάδα για τον κόσμο και να φεύγει ευχαριστημένος. Αυτά τα παιδιά είναι δικά σας, με το ίδιο αίμα. Θέλω στο μέλλον να βλέπω τα παιδιά αυτά στην τηλεόραση όχι γιατί είναι παίκτες μου αλλά γιατί μπορούν να το κάνουν.

Σιγά σιγά άλλαξε η κατάσταση και πρέπει να αλλάξει κι άλλο. Οι παίκτες κάνουν προπονήσεις με την πρώτη ομάδα για να μην υπάρχει μεγάλη διαφορά.

Αυτό πρέπει να γίνει και στις άλλες ομάδες. Δεν υπάρχουν γήπεδα στην Ελλάδα για την Κ20, δεν έχουν μπάλες και αποδυτήρια. Σε όλη την Ελλάδα πρέπει να δοθεί περισσότερη σημασία. Στην Ουρουγουάη το κάνουν, εδώ γιατί όχι;

Θέλω να κερδίζω πάντα αλλά το πιο σημαντικό είναι να βλέπουμε παίκτες στην πρώτη ομάδα. Να αγοράζουμε ξένους, αλλά αυτούς που κάνουν τη διαφορά. Πρέπει να κοιτάμε τις ακαδημίες».

Κλείνοντας τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό να πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα γιατί πέρασαν πολλά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ βελτιώνεται πολύ. Ο Σαββίδης βοηθάει με πολλά χρήματα!»

Δείτε και το σχετικό video με τις δηλώσεις του Γκαρσία:

https://www.youtube.com/watch?v=8-NK_jSGkhQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ