Ηρακλής – Άρης Παλαιωχωρίου 3-1

Ηρακλής – Άρης Παλαιωχωρίου 3-1

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Ηρακλής κατάφερε να πάρει τη νίκη (3-1) απέναντι στον Άρη Παλαιοχωρίου και να μειώσει την διαφορά από την κορυφή.

Ο Ηρακλής άφησε πίσω του την εκτός έδρας από την ΑΠΕ Λαγκαδά και επικράτησε με 3-1 του Άρη Παλαιοχωρίου στο ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Με αυτή τη νίκη ο Γηραιός μείωσε την διαφορά του από την πρώτη θέση στους 2 βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και αιφνιδίασαν τον Ηρακλή, καθώς προηγήθηκαν μόλις στο 4ο λεπτό με τον Κοττάκη. Όμως η απάντηση του Ηρακλή ήταν άμεση με τον Ρόβα να ισοφαρίζει 8 λεπτά αργότερα. Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα για την ομάδα του Άρη Παλαιοχωρίου, καθώς στο 30’ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Παπαβράκης για μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν αυτήν την κατάσταση και έφτασαν στην ανατροπή πριν ακόμα βγει το ημίχρονο, με σουτ του Πτηνόπουλου στο 35’. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής κλείδωσε τη νίκη με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ρόβα στο 72ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Άρης από το 66′ έπαιζε με εννιά παίκτες, αφού την κόκκινη αντίκρισε και ο Καρλόπουλος.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σάκης Αναστασιάδης): Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κυριακίδης, Ρεβυθόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π. (90′ Ανδρεάκος), Ρόβας (76′ Μούδιος), Πτηνόπουλος, Υφαντίδης (56′ Σαββελίδης), Παπαδόπουλος.

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ (Λεωνίδας Μπίλης): Παλαβράκης, Τσιντογιάννης, Αποστολάς, Ταΐρης, Κουκουρώνας, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης, Σαμπιασβίλι, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ