Ο Γκάρι Λίνεκερ διαλέγει τον καλύτερο: Μέσι ή Ρονάλντο;

Ο Γκάρι Λίνεκερ διαλέγει τον καλύτερο: Μέσι ή Ρονάλντο;

Ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου, Γκάρι Λίνεκερ, εκφράζει την προτίμησή του για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου, εξηγώντας τους λόγους της επιλογής του.

Ο Γκάρι Λίνεκερ αποτελεί μια εξέχουσα μορφή του αγγλικού ποδοσφαίρου και η γνώμη του είναι βαρύνουσα. Αλλωστε κατά καιρούς έχει πει ατάκες που έγραψαν ιστορία, με κλασικότερη το «είναι απλό άθλημα, 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί».

Ετσι η άποψη του για το ποιος είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της εποχής μας, διαλέγοντας ανάμεσα στους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο προκαλεί ενδιαφέρον.

Σε δηλώσεις του στο Goal.com, ο 57χρονος σήμερα Λίνεκερ, οποίος μεταξύ άλλων ομάδων έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα (σ.σ. γι αυτός ίσως να μην είναι και τόσο… αντικειμένικός), αποφάνθηκε: «Νομίζω ναι, ακόμη είναι ο καλύτερος (σ.σ. ο Μέσι). Μιλάω με πολλούς ποδοσφαιριστές και οι περισσότεροι συμφωνούν με αυτή την άποψη.

Και ο πρώην διεθνής άσος πρόσθεσε επί του θέματος: «Είμαστε ευλογημένοι που ζούμε σε μια εποχή που βρίσκονται ταυτόχρονα στο ποδόσφαιρο οι Μέσι και Ρονάλντο. Είναι διαφορετικού τύπου ποδοσφαιριστές βεβαίως. Ο Ρονάλντο είναι θαυμάσιος, παραγωγικός και αγαπώ να τον βλέπω να παίζει. Ο Μέσι από την άλλη, μου φέρνει χαρά».

Να σημειώσουμε ότι μαζί, ο Πορτογάλος και ο Αργεντινός σταρ, έχουν σκοράρει μαζί 861 γκολ σε 854 αγώνες! Αναλυτικότερα, ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 417 φορές σε 411 εμφανίσεις, μοιράζοντας παράλληλα 114 ασίστ.

Από την πλευρά του ο Μέσι έχει βρει δίχτυα 444 φορές, ενώ έχει δώσει την ευκαιρία στους συμπαίκτες του να σκοράρουν 163 φορές σε 443 παιχνίδια.

Μιλάμε αναμφίβολα για αριθμούς που… ζαλίζουν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ