Δικαίωση Καρυπίδη στη διαμάχη με Μαρινόπουλο

Δικαίωση Καρυπίδη στη διαμάχη με Μαρινόπουλο

Εξέλιξη που εμμέσως αφορά και τον Αρη.

Θετική είδηση για τον επιχειρηματία Θόδωρο Καρυπίδη, που εμμέσως αφορά και τον Αρη, προέκυψε την Παρασκευή (1/3).

Συγκεκριμένα με απόφαση του ΣτΕ, δικαιώνονται οι προμηθευτές που είχαν καταβάλει ΦΠΑ στο Δημόσιο, για ποσά τιμολογίων που δεν εισέπραξαν ποτέ από τον Μαρινόπουλο.

Θυμόμαστε ότι η υπόθεση είχε απασχολήσει το πανελλήνιο επί αρκετούς μήνες και πλέον προμηθευτές εκείνης της επιχείρησης, τότε υπό τον Μαρινόπουλο, δικαιώνονται σήμερα από τα αρμόδια δικαστήρια.

Όπως αναφέρει η απόφαση του Συμβουλίου:

«Σε συνέχεια προσφυγών επιχειρήσεων – προμηθευτών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος Α.Ε., το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εξέδωσε απόφαση με αριθμό 355/2019, η οποία δικαιώνει πλήρως τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ). […]

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) καλεί τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να προβούν άμεσα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων που θα αποκαθιστούν μια κατάφωρη αδικία σε βάρος πλήθους μεταποιητικών επιχειρήσεων της χώρας μας, οι οποίες αναίτια πλήρωσαν ΦΠΑ για ποσά τιμολογίων τα οποία ποτέ δεν εισέπραξαν» […]

Την είδηση δέχθηκε με ικανοποίηση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Άρης την οποία και εξέφρασε μέσω της σελίδα του στο Instagram.

Συγκεκριμένα ανέβασε μία φωτογραφία σχολιάζοντας: «Άρχισαν τα.. όργανα. Με το δεξί ο Μάρτιος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ