Ο παίκτης που μπαίνει αλλαγή και σκοράρει…

Ο παίκτης που μπαίνει αλλαγή και σκοράρει…

Το όνομα του Πέτρου Γιακουμάκη σίγουρα το έχετε ακούσει. Οι φετινές εντυπωσιακές επιδόσεις του 25χρονου επιθετικού με τη φανέλα του Λεβαδειακού έχουν προκαλέσει ακόμη και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την περίπτωσή του (σ.σ. βλέπε Αϊντραχτ Φρακφούρτης), αλλά παράλληλα τον έχουν αναγάγει σε σημείο αναφοράς του εξαιρετικού συνόλου που έχει δημιουργήσει στην ομάδα της Βοιωτίας […]

Το όνομα του Πέτρου Γιακουμάκη σίγουρα το έχετε ακούσει. Οι φετινές εντυπωσιακές επιδόσεις του 25χρονου επιθετικού με τη φανέλα του Λεβαδειακού έχουν προκαλέσει ακόμη και το ενδιαφέρον ξένων ομάδων για την περίπτωσή του (σ.σ. βλέπε Αϊντραχτ Φρακφούρτης), αλλά παράλληλα τον έχουν αναγάγει σε σημείο αναφοράς του εξαιρετικού συνόλου που έχει δημιουργήσει στην ομάδα της Βοιωτίας ο Ζοσέ Ανιγκό.

Η ιστορία του Γιακουμάκη παρουσιάζει από μόνη της εξαιρετικό ενδιαφέρον. Ο Κρητικός επιθετικός, ξκίνησε την καριέρα του στη Χερσόνησο και για τρία χρόνια (2011-14) φόρεσε τη φανέλα του Ατσαλένιου. Από εκεί τον είδε και προσπάθησε να τον αποκτήσει ο ΟΦΗ, το καλοκαίρι του 2014. Ωστόσο, αν και ο ίδιος προπονούνταν με την ομάδα της πόλης του, οι διοικήσεις δεν τα έβρισκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα η μεταγραφή να χαλάση την ίδια ημέρα που ο Γιακουμάκης ετοιμαζόταν να «πετάξει» με την αποστολή του ΟΦΗ για να ξεκινήσει προετοιμασία στην Ολανδία.

Εντούτοις, οι επιδόσεις του στη Γ’ Εθνική είχαν κεντρίσει το ενδιαφέρον και του Λεβαδειακού, με τους Βοιωτούς να κινούνται γρήγορα και να τον εντάσσουν στο δυναμικό τους στις 05/08/2014. Στην τριετία που βρίσκεται στον Λεβαδειακό, μάλιστα, ο Γιακουμάκης έχει ήδη καταφέρει να αγωνιστεί σε 88 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 20 γκολ και 4 ασίστ.

Η φετινή σεζόν, όμως, είναι με διαφορά η πιο ενδιαφέρουσα από όλες. Καθώς, αν και ο Λεβαδειακός «γέμισε» με ποιότητα και… ποσότητα το ρόστερ του, αντ’ αυτού ο 25χρονος Ελληνας επιθετικός παραμένει ένας από τους σημαντικότερους παίκτες και «κλειδί» στα πλάνα του Ανιγκό. Οπως απέδειξε και κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, όποτε και πέτυχε το δεύτερο γκολ του για τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα (σ.σ. έχει και 1 στο Κύπελλο). Και τα δύο τέρματα του Γιακουμάκη επιτεύχθηκαν όταν ο ίδιος μπήκε ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο. Για την ακρίβεια και τα 4 γκολ που έχει σημειώσει μέσα στο 2017 τα έχει πετύχει ερχόμενος από τον πάγκο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ