Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό!

Ιστορικό αρνητικό ρεκόρ για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας τη φετινή σεζόν και ένας βασικός λόγος που αυτό συμβαίνει αφορά την τραγική αμυντική παρουσία του. Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, άλλωστε, όταν οι «πράσινοι» έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 13 εκτός Λεωφόρου παιχνίδια τους, δημιουργώντας ένα νέο αρνητικό ρεκόρ και ισοφαρίζοντας ένα μετά 35 […]

Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας τη φετινή σεζόν και ένας βασικός λόγος που αυτό συμβαίνει αφορά την τραγική αμυντική παρουσία του. Πώς μπορεί να χαρακτηριστεί αλλιώς, άλλωστε, όταν οι «πράσινοι» έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ στα τελευταία 13 εκτός Λεωφόρου παιχνίδια τους, δημιουργώντας ένα νέο αρνητικό ρεκόρ και ισοφαρίζοντας ένα μετά 35 χρόνια! Διαβάστε τους παρακάτω αριθμούς και θα καταλάβετε…

• Με το αυτογκόλ που πέτυχε ο Χουλτ ο Παναθηναϊκός έχει δεχτεί γκολ στα 11 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ της αγωνιστικής περιόδου 1982-83!

• Ο Παναθηναϊκός δέχτηκε γκολ σε 13ο ματς στη σειρά εκτός έδρας, σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας νέο αρνητικό ρεκόρ. Οι «πράσινοι» έχουν να κρατήσουν το «μηδέν» από τις 01/03/2017 στην Τρίπολη!

• Αμέσως προηγούμενη φορά που ο Παναθηναϊκός δεν νίκησε τα πρώτα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια στο πρωτάθλημα, ήταν το 2001-02 (τότε πέντε χωρίς νίκη).

• Ο Γκιγιέρμο Μολίνς έχει πετύχει τέσσερα γκολ στη σεζόν. Κανένας άλλος παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει ξεπεράσει τα δύο γκολ.

• Ο Παναθηναϊκός έχει πετύχει 4 γκολ εκτός έδρας, όλα στο δεύτερο ημίχρονο. Στην έδρα του έχει εννέα, τα έξι στο πρώτο ημίχρονο.

• Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, η Λαμία προηγήθηκε για 3η φορά στο πρωτάθλημα. Τις δύο προηγούμενες νίκησε, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο, αυτή τη φορά ο Παναθηναϊκός κατάφερε να της στερήσει τη χαρά…

• Πριν το παιχνίδι του Σαββάτου, δύο φορές είχε παίξει με τη Λαμία στην ιστορία ο Παναθηναϊκός, στο Κύπελλο και στις δύο χρειάστηκε παράταση για να προκριθεί (1965 και 1968)!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ