Άρεσε στον Μοντέστο ο Μαυροπάνος!

Άρεσε στον Μοντέστο ο Μαυροπάνος!

Από το «to10.gr» έχετε ενημερωθεί πρώτοι αναφορικά με τις επαφές του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Το Σάββατο (21/10/2017), μάλιστα, αποκαλύψαμε την παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στο γήπεδο της Λιβαδειάς, με αποκλειστικό σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον 19χρονο στόπερ της ομάδας της Ηπείρου, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ που […]

Από το «to10.gr» έχετε ενημερωθεί πρώτοι αναφορικά με τις επαφές του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου. Το Σάββατο (21/10/2017), μάλιστα, αποκαλύψαμε την παρουσία του Φρανσουά Μοντέστο στο γήπεδο της Λιβαδειάς, με αποκλειστικό σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον 19χρονο στόπερ της ομάδας της Ηπείρου, στο πλαίσιο του σκάουτινγκ που κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» για τους παίκτες που τους ενδιαφέρουν.

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Θρύλου, μάλιστα, φέρεται να έμεινε ικανοποιημένος από όσα είδε από τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Τόσο σε ό,τι έχει να κάνει με τις αμυντικές του αρετές, όσο και με τη βελτίωση της ταχύτητάς του, αλλά και την ικανότητά του να γίνεται επικίνδυνος στην αντίπαλη περιοχή (σ.σ. κακώς του ακυρώθηκε το γκολ που πέτυχε). Μάλιστα, αποχωρώντας από το γήπεδο της Λιβαδειάς ο Κορσικανός σκάουτ του Ολυμπιακού δεν θέλησε να σχολιάσει τον λόγο της παρουσίας του στη Λιβαδειά, αλλά όταν ρωτήθηκε για τον Μαυροπάνο υποστήριξε ότι είναι καλός παίκτης, χωρίς όμως να πει κάτι περαιτέρω!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ