Έτοιμος να γίνει σύμβουλος του… Ινφαντίνο ο Βενγκέρ

Έτοιμος να γίνει σύμβουλος του… Ινφαντίνο ο Βενγκέρ

Ο Αλσατός φαίνεται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της FIFA, ώστε να διορισθεί σε τμήμα της Παγκόσμιας Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ο Αρσέν Βενγκέρ παραμένει εδώ και σχεδόν ένα χρόνο μακριά από τους πάγκους και όπως όλα δείχνουν δεν φαίνεται διατεθειμένος να επιστρέψει.

Τους τελευταίους μήνες το επικρατέστερο σενάριο για το μέλλον του Αλσατού ήταν να ενταχθεί στην οικογένεια της Παρί Σεν Ζεμέν, προκειμένου να αντικαταστήσει τον Αντέρο Ενρίκε στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως αλλάζουν, καθώς σύμφωνα με σενάρια από τη Γαλλία, ο 69χρονος προορίζεται για μελλοντικό στέλεχος της… FIFA.

Όπως υποστηρίζει η «Parisien», ο Βενγκέρ είναι έτοιμος για στροφή 180 μοιρών στην καριέρα του, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον πρόεδρο της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ώστε να αναλάβει το ρόλο του αρμόδιου της επιτροπής τεχνικής ανάπτυξης της διεθνούς συνομοσπονδίας.

Σε περίπτωση που τελικά το δημοσίευμα αποδειχθεί αληθές, τότε ο πρώην τεχνικός της Άρσεναλ θα διορισθεί ουσιαστικά ως ειδικός σύμβουλος του προέδρου της FIFA, σε μια τροπή που… κανένας δεν θα περίμενε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ