Από τον Εντμούντο στον Νεϊμάρ: Οταν κάνεις το παν για να μην χάσεις το Καρναβάλι!

Από τον Εντμούντο στον Νεϊμάρ: Οταν κάνεις το παν για να μην χάσεις το Καρναβάλι!

Η απίθανη ιστορία που του Εντμούντο που είχε ειδικό όρο στο συμβόλαιο του προκειμένου να μπορεί να δίνει το «παρών» στο καρναβάλι του Ρίο!

Διανύουμε μέρες καρναβαλιού και όπως είναι παραδεκτό από όλους, το πιο διάσημο καρναβάλι παγκοσμίως είναι αυτό του Ρίο στον Βραζιλία. Ατελείωτο γλέντι, μεθύσι, ακραίες καταστάσεις και γενικά ένα «σκηνικό» κραιπάλης στο οποίο συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι ετησίως.

Ένα σκηνικό στο οποίο δεν μπορούν να πουν «όχι» ούτε οι ακριβοπληρωμένοι σταρ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ειδικά οι Βραζιλιάνοι κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να δώσουν το «παρών» κι ας μιλάμε για μια χρονική περίοδο που οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων τους βρίσκονται στο φουλ.

Ας δούμε παρακάτω μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις.

Πιο πρόσφατη είναι φυσικά αυτή του Νεϊμάρ. Ο τραυματισμός που υπέστη ο σταρ της Παρί, μάλλον του έκατσε… κουτί. Μετέβη στη Βραζιλία για θεραπείες και φυσικά δεν έχασε την ευκαιρία να ξεσαλώσει στο καρναβάλι μαζί με εντυπωσιακές υπάρξεις.

Άλλη μια χαρακτηριστική περίπτωση ήταν ο Ρονάλντο. Όταν το 2002 αγωνιζόταν στην Ιντερ, χρησιμοποίησε και αυτός ως δικαιολογία τον τραυματισμό που είχε για να βρεθεί στο Ρίο. Από τη μία βεβαίως έκανε τις θεραπείες που έπρεπε, από την άλλη οι «κακές γλώσσες» ήθελαν το «φαινόμενο» να παρατείνει τον χρόνο αποθεραπείας του ώστε να μη χάσει ούτε στιγμή από το θρυλικό καρναβάλι.

H πιο «τραβηγμένη» περίπτωση όμως αφορά τον Εντμούντο. Λέγεται ότι όταν το «ζώο» (όπως ήταν το παρατσούκλι του) αγωνιζόταν στη Φιορεντίνα (1998-99) είχε προβλέψει στο συμβόλαιό του με τους βιόλα ειδικό όρο ώστε να μπορεί να παίρνει άδεια για το καρναβάλι!

Μετά από ένα ματς με τη Μίλαν κι ενώ ο τότε σταρ της ομάδας Γκαμπριέλ Μπατιστούτα είχε τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού, ο Εντμούντο την… έκανε για το Ρίο. Κάτι το οποίο όπως ήταν φυσικό εξόργισε τους οπαδούς της Φιορεντίνα!

ΚΡ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ