Ρονάλντο-Μέσι: 52 χατ-τρικ ο ένας, 51 χατ-τρικ ο άλλος και η μάχη καλά κρατεί

Ρονάλντο-Μέσι: 52 χατ-τρικ ο ένας, 51 χατ-τρικ ο άλλος και η μάχη καλά κρατεί

Ακόμη μία μονομαχία βρίσκεται στο προσκήνιο για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αυτή τη φορά για το ποιος θα έχει τα περισσότερα χατ-τρικ στην καριέρα του.

Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι. Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, με όποια σειρά κι αν τους τοποθετήσει κάποιος το νόημα παραμένει ίδιο.

Και οι δύο είναι από τους καλύτερους παίκτες όλων των εποχών. Φυσικά φροντίζουν να μας το επιβεβαιώνουν συνεχώς με τα κατορθώματα τους.

Όπως για παράδειγμα η φοβερή εμφάνιση του Πορτογάλου απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης (πέτυχε χατ-τρικ), ή το σόου του Αργεντίνου απέναντι στην Μπέτις την Κυριακή (17/3).

Με αυτά τα χατ-τρικ και οι δύο συνέχισαν την «μάχη» τους στην συγκεκριμένη κατηγορία. Για την ακρίβεια ο Ρονάλντο έφτασε τα 52 στην καριέρα του με όλες τις ομάδες που έχει αγωνιστεί και ο Μέσι τον ακολουθεί κατά πόδας έχοντας 51, με Μπαρτσελόνα και Αργεντινή.

https://www.youtube.com/watch?v=YIXEU4xa0JA

Μάλιστα ο παίκτης των «μπλαουγκράνα» έχει πετύχει 8 χατ-τρικ στο Champions League, 33 στη Laliga, 3 στο Copa del Rey, 1 στο ισπανικό Super Cup και 6 με την Εθνική Αργεντινής.

Στη σχετική λίστα ακολουθούν με αρκετή διαφορά από τους δύο… εξωγήινους οι: Λούις Σουάρες με 29, Σέρχιο Αγουέρο με 17, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με 17, Έντνσον Καβάνι με 15 και Ρανταμέλ Φαλκάο με 10 χατ-τρικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ