Μπαίνοντας στο… αυτί ενός διαιτητή (vid)

Μπαίνοντας στο… αυτί ενός διαιτητή (vid)

Τι μπορεί να συζητά ένας διαιτητής με τους βοηθούς του και με το δωμάτιο του VAR(;), το αμερικανικό δίκτυο FOX με ένα βίντεο του μας λύνει την απορία.

Οι διαιτητές είναι οι κυρίαρχοι σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου και πολλές φορές καθορίζουν την εξέλιξη ενός παιχνιδιού είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Ίσως πολλοί από εμάς έχουμε αναρωτηθεί για το τι μπορεί να συζητά ένας διαιτητής με τους βοηθούς του, τον τέταρτο και, πλέον, τον τελευταίο καιρό, με το δωμάτιο του VAR.

Σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του ματς, τις συνομιλίες και γενικά την όλη διαδικασία για να δοθεί ένα φάουλ, ένα οφσάιντ ή να επικυρωθεί/ακυρωθεί ένα τέρμα από το Video Assistant Referee.

Το αμερικάνικο κανάλι FOX Soccer, με ένα βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter, «μπαίνει» στο μικρόφωνο του διαιτητή Τζάρεντ Ζιλέ, από το Αυστραλιανό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Ο Τζάρεν Ζιλέ έχει αναδειχθεί πέντε φορές κορυφαίος διαιτητής της Αυστραλίας και από την επόμενη σεζόν θα γίνει ο πρώτο ξένος ρέφερι στην ιστορία της Championship, δηλαδή της δεύτερης κατηγορίας της Αγγλίας.

Έτσι λοιπόν το μεγάλο αμερικανικό δίκτυο μας δίνει την ευκαιρία να ακούσουμε μερικές από τις συνομιλίες, κατά τη διάρκεια του αγώνα, που προκύπτουν από τις φάσεις του παιχνιδιού και εισχωρεί στα… άδυτα των διαιτητών.

Παρακολουθήστε εδώ το βίντεο με τον διαιτητή Τζάρεντ Ζιλέ:

https://twitter.com/FOXSoccer/status/1108438779025514496

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ