Ισοπαλία στο ντέρμπι των «μικρών»

Ισοπαλία στο ντέρμπι των «μικρών»

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ20, με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Πειραιά. Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ με τον Λυρατζή στο 36′, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τζοβάρας. Στο δεύτερο ημίχρονο η Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν, για να φτάσουν […]

Τους βαθμούς της ισοπαλίας μοιράστηκαν Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο ντέρμπι για το πρωτάθλημα Κ20, με το τελικό 1-1 να αδικεί την ομάδα του Πειραιά.

Ο «δικέφαλος» προηγήθηκε στο σκορ με τον Λυρατζή στο 36′, μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τζοβάρας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοσή τους και πίεσαν, για να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης στο 56′ με τον Βρουσάι.

Ο Ολυμπιακός πίεσε για την ολοκληρωτική ανατροπή στον χρόνο που απέμενε, χωρίς όμως να καταφέρει να φτάσει σε ένα δεύτερο τέρμα.

Μετά από αυτή τη μοιρασιά των βαθμών, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε αήττητος και πρώτος στη βαθμολογία, ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Αγγελόπουλος, Πανάγου, Χατζηιωαννίδης, Λάμπρου, Αγιώτης, Ξενιτίδης, Κιρτζιαλίδης (59’ Κωστανάσιος), Νεοφυτίδης (76’ Χονδρουδάκης), Βάρκας, Κηπουρός (63’ Βοΐλης), Βρουσάι.

ΠΑΟΚ: Μούσα, Δημητρίου, Δοδοντσάκης, Παπαθανασίου, Μπαλογιάνης, Τσαούσης, Λυρατζής, Χατζηδίμπας, Κόζακ, Χατζηστράβος (66’ Μανιώτης), Τζοβάρας (80’ Παπαδόπουλος).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ