AEK: Εσωτερική… διαμάχη για το φιλικό με την Παρτιζάν!

AEK: Εσωτερική… διαμάχη για το φιλικό με την Παρτιζάν!

Βασικό θέμα συζήτησης στα «κιτρινόμαυρα» social media η διεξαγωγή ή όχι του φιλικού με την Παρτιζάν

Σε βασικό θέμα συζήτησης στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΚ έχει εξελιχθεί η πρόταση του Σέρβου πρεσβευτή στη χώρα μας, για την διεξαγωγή ενός επετειακού φιλικού μεταξύ της Ένωσης και της Παρτιζάν, 20 χρόνια μετά από εκείνο το ιστορικό παιχνίδι του Βελιγραδίου! Δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε πως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το εν λόγω ζήτημα έχει ξεπεράσει σε επίπεδο ενδιαφέροντος ακόμα και τις εξελίξεις του γηπέδου, με τον κόσμο της ΑΕΚ να δείχνει μάλιστα… χωρισμένος στα δύο.

Από τη μία είναι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η συγκεκριμένη πρωτοβουλία δείχνει εξαιρετική και θα αναδείξει ένα γεγονός, που αποτελεί «παράσημο» στην ιστορία της ΑΕΚ. Και από την άλλη εκείνοι που είναι κάθετα αρνητικοί σε ένα τέτοιο σενάριο, βρίσκοντάς το έως και… προκλητικό.

Το τελευταίο σχετίζεται με την αδελφοποίηση των Σέρβων οπαδών με τους οργανωμένους του ΠΑΟΚ και την παρουσία των πρώτων στον επεισοδιακό τελικό του Βόλου. Εκει όπου τα πράγματα… ξέφυγαν σε ότι έχει να κάνει με τις οπαδικές σχέσεις ΑΕΚ-Παρτιζάν. Στοιχείο που αποτελεί αυτή τη στιγμή και την βασική αιτία προβληματισμού, σχετικά με την διεξαγωγή ενός επετειακού φιλικού μεταξύ των δύο συλλόγων στο Βελιγράδι.

Σε αυτό το σκέλος στέκονται και όσοι είναι αντίθετοι με την πραγματοποίηση ενός τέτοιου αγώνα, τώρα. «Δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό το φιλικό! Θα αμαυρωθεί και εκείνη η μέρα του 1999! Ξεχάσατε τι έγινε στον Βόλο;», ανέφεραν κάποιοι στο διαδίκτυο, ενώ υπήρχαν και μηνύματα που έκαναν λόγο για ασέβεια της διοίκησης στον κόσμο, όπως το παρακάτω: «Η διοίκηση πρέπει να λάβει υπόψη και το αίσθημα του κόσμου σε αυτό το σενάριο! Μιλάμε για την ομάδα που οι οπαδοί της έκαιγαν πανό της ΑΕΚ στην… Τούμπα».

Στο αντίποδα, οι αναφορές ήταν πιο ψύχραιμες, με σχόλια όπως «αυτό το φιλικό είναι τιμή για την ΑΕΚ και τον λαό της Σερβίας. Δεν μπορεί να επηρεαστεί από 10 ανεγκέφαλους» και «αν υπάρχει φόβος για επεισόδια, ας γίνει παρουσία παιδιών και οικογενειών. Να απομονωθούν μια και καλοί οι χούλιγκανς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ