Νικολαΐδης: «Μας τιμά η πρόσκληση για το φιλικό με την Παρτιζάν»

Νικολαΐδης: «Μας τιμά η πρόσκληση για το φιλικό με την Παρτιζάν»

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ μίλησε για το φιλικό της «Ένωσης» με την Παρτιζάν και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι «κιτρινόμαυροι».

Η ΑΕΚ προσπαθεί να κλείσει έναν φιλικό αγώνα με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, με σκοπό να αναβιώσει μνήμες από εκείνο το παιχνίδι που είχε παίξει με τους Σέρβους πριν 20 χρόνια.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε στην «Live Sport» για το συγκεκριμένο φιλικό αναφέροντας πως η συγκεκριμένη πρόσκληση από τον σερβικό σύλλογο τιμά την ομάδα της ΑΕΚ.

Ακόμη μίλησε και για εκείνο το παιχνίδι το 1999, επισημαίνοντας πως ήταν μια πράξη ειρήνης.

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής της «Ένωσης»:

«Η πρόσκληση τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν στην ομάδα μας. Ίσως η πρόσκληση αυτή να είναι μία έμπρακτη αυτοκριτική», τόνισε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Για το ιστορικό φιλικό είπε:

«Το ταξίδι που κάναμε στο Βελιγράδι δεν ήταν ποδοσφαιρικό γεγονός. Ήταν μία πράξη συναδέλφωσης, αλληλεγγύης, ειρήνης και ενότητας, αρετές που η ΑΕΚ διαχρονικά έχει στο DNA της.

Τις αξίες της ΑΕΚ, αλλά φαντάζομαι όλων των ομάδων, δεν τις καθορίζουν κακές συμπεριφορές και πράξεις λιγοστών ανθρώπων. Η πρόσκληση αυτή τιμά και δείχνει σεβασμό και αναγνώριση της Παρτιζάν προς την ομάδα μας»

Τέλος, για την τις κινήσεις που πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για το συγκεκριμένο ματς ανέφερε:

«Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε την πρωτοβουλία της κίνησης αυτής το 1999. Οι Σέρβοι θέλουν να του πουν «ευχαριστώ» και να δείξουν ότι δεν ξεχνάνε 20 χρόνια μετά. Έτσι το εισπράττω. Ο κύριος Μελισσανίδης να πράξει αυτό που νιώθει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ