Με προσκλήσεις ο τελικός Άρης-ΠΑΟΚ Κ15

Με προσκλήσεις ο τελικός Άρης-ΠΑΟΚ Κ15

Η ανακοίνωση της Super League για το κυριακάτικο ματς(07/04, 3 μ.μ.) ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ που θα κρίνει το πρωτάθλημα.

Η Super League ενημέρωσε για τη διεξαγωγή και την τηλεοπτική κάλυψη του τελικού της κατηγορίας Κ15 μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ, που θα διεξαχθεί μεθαύριο (07/04, 3 μ.μ.) στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς και για την είσοδο των φιλάθλων, που θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά μέσω ονομαστικών προσκλήσεων.

Η ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει τα εξής:

«ΠΑΟΚ και Άρης προκρίθηκαν στο τελικό του Πρωταθλήματος Super League K15 που θα διεξαχθεί στο ΔΑΚ Λαμίας την Κυριακή 7 Απριλίου 2019 στις 15:00 και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή για το 2019. Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό ενώ ο Άρης επικράτησε με 4-2 επί του Παναθηναϊκού στα πέναλτι (3-3 κ.δ.).

Ο τελικός του Πρωταθλήματος Super League K15 θα μεταδοθεί ζωντανά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς Star Κεντρικής Ελλάδας, TV 100 – Θεσσαλονίκη, ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΘΡΑΚΗΣ, Ionian TV | Τηλεόραση Δυτικής Ελλάδας ,NOTOS TV I Τηλεόραση Κρήτης, Flash tv | Τηλεόραση Δυτικής Μακεδονίας, αλλά και από τον επίσημο λογαριασμό της Super League στο Twitter.

*Σημειώνεται ότι η είσοδος των φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο μέσω ονομαστικών προσκλήσεων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ