ΠΑΟΚ Σταυρού: Επική ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία σε στυλ «αδύναμου κρίκου»

ΠΑΟΚ Σταυρού: Επική ανακοίνωση διαμαρτυρίας για τη διαιτησία σε στυλ «αδύναμου κρίκου»

«Θεϊκή» έμπνευση είχαν οι άνθρωποι της ερασιτεχνικής ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού στην προσπάθεια τους να εκφράσουν τα παράπονα που είχαν από τη διαιτησία.

Μια… απολαυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ομάδα του ΠΑΟΚ Σταυρού, για την αντιμετώπιση της οποίας έτυχε από τη διαιτησία στο ματς με τον ΑΣ Νεάπολης για την ΕΠΣΜ.

Ο δικέφαλος είχε πολλά παράπονα τα οποία και εξέφρασε έναν επικό τρόπο χρησιμοποιώντας ως «μπούσουλα» το γνωστό τηλεπαιχνίδι «Ο πιο αδύναμος κρίκος».

Αναλυτικά:

«Καλώς ήρθατε στο δημοφιλέστερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης. Τον πιο »Αδύναμο Κρίκο’. Ξεκινάμε:
1) Ποιο σημερινό ματς της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ ήταν κομβικό και για τις δύο ομάδες ώστε να μην μπλέξουν σε σενάρια υποβιβασμού; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΣ Νεάπολης-ΠΑΟΚ Σταυρού.
2) Σε ποιο ματς της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ η διαιτησία ήταν προκλητικά κι από την έναρξη του παιχνιδιού με τη γηπεδούχο ομάδα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΣ Νεάπολης-ΠΑΟΚ Σταυρού.
3) Σε ποιο ματς της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ δε δόθηκε πέναλτι για σεμινάριο διαιτησίας στη φιλοξενούμενη ομάδα; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΣ Νεάπολης-ΠΑΟΚ Σταυρού
4) Σε ποιο ματς της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΜ σημειώθηκε γκολ στο 89′ από καταφανέστατη θέση οφσάιντ αλλά ο διατητής εκείνη την ώρα κι όλως τυχαίως »έβλεπε κύκλους»; ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΑΣ Νεάπολης-ΠΑΟΚ Σταυρού.
Και τελευταία ερώτηση για BANK: Ποιας ομάδας ο προπονητής είναι γιος του προέδρου της ΕΠΣΜ και αλώνιζε μέσα στο γήπεδο μέχρι και την γραμμή του κόρνερ ; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΑΣ Νεάπολης.
ΥΓ Στο σημείο αυτό οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον διαιτητή του αγώνα κ. Ζαφειρόπουλο που μας έδωσε την ευκαιρία να απαντήσουμε σε όλες τις ερωτήσεις και να κερδίσουμε τουλάχιστον στο τηλεπαιχνίδι , κάνοντας μας τον πιο δυνατό κρίκο σε αντίθεση με όλους.
ΥΓ2. Κύριε Ζαφειρόπουλε θα σας προτείνουμε να θέσετε υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στη Νεάπολη. Θα εκλεγείτε πανηγυρικά.
ΥΓ3 Γίνονται τέτοια πράγματα στα τοπικά πρωταθλήματα; ΠΟΣΙΜΠΟΛ!!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ