Το fair play της Κηπούπολης «ξεγύμνωσε» τον ΠΑΟΚ

Το fair play της Κηπούπολης «ξεγύμνωσε» τον ΠΑΟΚ

Το καλύτερο μάθημα για το τι σημαίνει fair play πήραν ΠΑΟΚ και Λέο Μάτος και μάλιστα μέσω αναμέτρησης στα τοπικά πρωταθλήματα.

Ο ΠΑΟΚ δεν τήρησε το fair play στο παιχνίδι κόντρα στη Λαμία το βράδυ της περασμένης Κυριακής, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να πετυχαίνει το πρώτο γκολ με τον Ενρίκε, προκαλώντας τις έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι παίκτες της Λαμίας σταμάτησαν να παίζουν αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν την φάση και σκόραραν με τον Βραζιλιάνο μέσο. Ο πρωταγωνιστής μάλιστα της φάσης Λέο Μάτος έκανε  απαράδεκτες δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, γεγονός που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Η καλύτερη απάντηση πάντως προς τον ακραίο μπακ του «δικεφάλου» ήρθε μόλις δυο ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Κηπούπολης με την Αθηναΐδα για τα τοπικά πρωταθλήματα. Ο προπονητής της Κηπούπολης, Δημήτρης Φιλίππου έκανε την κίνηση που σημαίνει πολλά και διδάσκει τι σημαίνει fair play.

Οι παίκτες της Κηπούπολης δεν είχαν τηρήσει το fair play τη στιγμή που αντίπαλος ποδοσφαιριστής βρισκόταν στο έδαφος, σκοράροντας στην εξέλιξη της φάσης, ισοφαρίζοντας σε 2-2. Ο προπονητής της ομάδας του Περιστερίου, έδωσε εντολή στους παίκτες του ν’ αφήσουν τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν αποδεικνύοντας πως το fair play τηρείται.

Ανακοίνωση της Αθηναΐδας

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι η Αθηναΐδα πέτυχε τρίτο γκολ, νίκησε με 3-2 και μετά το τέλος του αγώνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκθειάζει την στάση του προπονητή της Κηπούπολης.

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Αθηναΐδας ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της Κηπούπολης για την φιλοξενία στον σημερινό αγώνα. Επίσης δίνουν συγχαρητήρια στον προπονητή της Κηπούπολης για την ενέργεια του στη φάση του fair play. Τέτοιες ενέργειες δείχνουν και το αυξημένο επίπεδο ορισμένων προπονητών. Ο αλτρουισμός του κ. Φιλίππου θα γίνει σίγουρα θέμα συζήτησης το υπόλοιπο χρονικό διάστημα», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Ο προπονητής της Κηπούπολης, Δημήτρης Φιλίππου αναφερόμενος στην κίνηση που έκανε στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά και στην ανακοίνωση της αντίπαλης ομάδας, τόνισε.

«Πρόεδρε Αλέξανδρε Κινδιλίδη και συνάδελφε Παναγιώτη Καλαϊτζίδη τα λόγια σας προς εμένα στο τέλος αλλά και κατά την διάρκεια του παιχνιδιού με τιμούν ιδιαίτερα και με κάνουν να συνεχίζω να υπηρετώ τον χώρο που αγαπώ ακόμα πιο παθιασμένα. Ήταν μια κίνηση η οποία όμως αντιπροσωπεύει και τον σύλλογο τον οποίο βρίσκομαι. Καλή συνέχεια σε εσάς και στην ιστορική ομάδα της Αθηναΐδας που πασχίζετε για το καλό της!»

Δεν χωράει αμφιβολία πως ο προπονητής της Κηπούπολης έδωσε ένα πολύ καλό μάθημα στον ΠΑΟΚ και τον Μάτος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ