Επίθεση της Θύρας 13 κατά πάντων

Επίθεση της Θύρας 13 κατά πάντων

Στο στόχαστρο των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού, εκτός από τον Αλαφούζο, βρίσκονται πλέον και οι Νταμπίζας, Δώνης.

Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν πείστηκαν από τις εξηγήσεις του Νίκου Νταμπίζα. Η Θύρα 13, μάλιστα, με αφορμή την ήττα από τον ΟΦΗ και όσα ακολούθησαν εξέδωσε ανακοίνωση με ιδιαίτερα επιθετικό ύφος προς τον τεχνικό διευθυντή. Τα σκάγια πήραν και τον Γιώργο Δώνη και είναι φανερό πλέον ότι υπάρχει πισωγύρισμα στις σχέσεις ομάδας-οπαδών. Φυσικά τα περισσότερα πυρά πήγαν στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» δεν αποδέχθηκαν τα όσα είπε στην έκτακτη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο τεχνικός διευθυντής το απόγευμα της Δευτέρας. Για τους ίδιους ήταν μια νύχτα ντροπής το αποτέλεσμα με την ομάδα του Ηρακλείου, με τους οπαδούς της οποίας βρίσκονται εδώ κι αρκετά χρόνια σε μεγάλη κόντρα. Το θέμα δεν είναι, πάντως, ότι οι οπαδοί επιτέθηκαν στον Αλαφούζο. Θα αποτελούσε έκπληξη το αντίθετο. Η μπάλα πήρε και τους Δώνη, Νταμπίζα και ειδικά για τον προπονητή που έχει ζήσει στιγμές δόξας στον σύλλογο, σαφώς και η αναφορά αποδεικνύει τον αναβρασμό στις τάξεις των συνδεσμιτών.

Στην ανακοίνωση οι οπαδοί τονίζουν ότι το ποδοσφαιρικό τμήμα τελεί υπό καθεστώς ομηρίας από τη διοίκηση και σε ό,τι αφορά τον Νταμπίζα υπάρχει ξεκάθαρος υπαινιγμός ότι προστατεύει τα συμφέροντα του μεγαλομετόχου. Στην ανακοίνωση επιτίθενται, ακόμα στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια κι εκφράζεται η δυσαρέσκεια για τη στάση του Παναθηναϊκού στη ψηφοφορία για πρόεδρο στο Σούπερ Λίγκα, με αφορμή ότι οι εκπρόσωποι του συλλόγου ψήφισαν υπέρ του υποψήφιου που υποστήριξε η ΑΕΚ, όπως έπραξε και ο Ολυμπιακός, με αποτέλεσμα αυτό να χτυπήσει άσχημα στους οργανωμένους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ