Άρης – ΠΑΟΚ: «Πόλεμος» και για το ποιος… γιορτάζει καλύτερα!

Άρης – ΠΑΟΚ: «Πόλεμος» και για το ποιος… γιορτάζει καλύτερα!

«Πόλεμος» στα social media ανάμεσα στους οπαδούς του Αρη και του ΠΑΟΚ με τους μεν να κατηγορούν τους δε για... αντιγραφή ακόμη και στον πανηγυρισμό!

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα Ελλάδας στο ποδόσφαιρο μετά από 34 ολόκληρα χρόνια, τίτλος ο οποίος αναμένεται να «σφραγιστεί» στο κυριακάτικο ματς με τον Λεβαδειακό.

Τα… προεόρτια από τους οπαδούς του δικεφάλου έχουν αρχίσει από το βράδυ του Σαββάτου (20/4), καθώς αρκετός κόσμος βρέθηκε στην παραλία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να γιορτάσει.

Τραγούδια, συνθήματα και αποθέωση για την ομάδα του Λουτσέσκου και τους παίκτες του συνέθεσαν ένα πανηγυρικό σκηνικό για αρκετή ώρα στο κέντρο της πόλης.

Παράλληλα όμως το γεγονός αυτό «πυροδότησε» μια νέα κόντρα με τους οπαδούς του «αιώνιου» αντιπάλου Άρη!

Κι αυτό καθώς κάτι ανάλογο είχαν πραγματοποιήσει οι φίλαθλοι των κιτρινόμαυρων περίπου μια πενταετία πριν, όταν οι ομάδα τους έκλεισε έναν αιώνα ζωής!

Ετσι έχει ξεσπάσει ένας «πόλεμος» στα social media μεταξύ των δύο μεγάλων της πόλης για το ποιος έχει τον πιο ισχυρό λαό, ποιος προκάλεσε τον μεγαλύτερο «χαμό» και ποιος «προσέλκυσε» το μεγαλύτερο δέος στην υπόλοιπη χώρα.

Οι οπαδοί του «Θεού του πολέμου» κατηγορούν του ΠΑΟΚτζήδες για καθαρή αντιγραφή υποστηρίζοντας οτι εκείνοι ήταν που είχαν την πρωτιά σε αυτό. Φυσικά υπάρχει απάντηση από τους ασπρόμαυρους με τα σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Θυμηθείτε στα παρακάτω βίντεο την παρουσία των οπαδών του Αρη για τα 100 χρόνια της ομάδας τους

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ