Αναβιώνει το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός για καλό σκοπό

Αναβιώνει το Βραδυποριακός-Ταλαιπωριακός για καλό σκοπό

Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού και εκείνοι της Προοδευτικής, τίθενται ξανά αντιμέτωποι, στο Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας, την Μεγάλη Τετάρτη στις 17:00 για φιλανθρωπικό σκοπό!

Μια μάχη με μεγάλη ιστορία, ο αγώνας μεταξύ των Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού και εκείνων της Προοδευτικής αναβιώνει ξανά, για 52η φορά, την Μεγάλη Τετάρτη το απόγευμα. Αυτός είναι ο παλαιότερος αγώνας βετεράνων στην Ελλάδα και θα γίνει για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, στις 17:00 η ώρα την προσεχή Τετάρτη οι Βετεράνοι των Ερυθρόλευκων και εκείνοι της Προοδευτικής, θα παίξουν για φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά και για την αναβίωση ενός θεσμού, όπως ο σπουδαίος αυτός αγώνας.

Η ημέρα και ώρα διεξαγωγής του αγώνα αλλάζουν, καθώς αντί για τη Μεγάλη Παρασκευή το πρωί, οπότε παραδοσιακά διεξαγόταν η συγκεκριμένη αναμέτρηση, φέτος θα γίνει το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης.

Η έδρα όμως παραμένει η ίδια και δεν είναι άλλη από το Δημοτικό Γήπεδο Νίκαιας (γνωστό και ως γήπεδο Νίκαιας-Κορυδαλλού), την ιστορική έδρα της Προοδευτικής!

Ο ιστορικός αγώνας, ο οποίος θα είναι ο 52ος (!) αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Ενώ παράλληλα, οι Βετεράνοι των Ερυθρόλευκων θα στείλουν και πάλι μήνυμα αλληλεγγύης και προσφοράς, στον συνάνθρωπο, όπως κάνουν πάντοτε!

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ