Η αξιολόγηση της Κ19 μέσω φιλικών

Η αξιολόγηση της Κ19 μέσω φιλικών

Ο Γιώργος Δώνης έχει ξεκινήσει ήδη το… τσεκάρισμα σε νέα παιδιά, προκειμένου να κρίνει ποιοι απ’ αυτούς θα είναι το καλοκαίρι στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας.

Ο Γιώργος Βαγιανίδης ήταν το τελευταίο από τα παιδιά της Κ19 που προστέθηκε τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού και ο Γιώργος Δώνης επί της ουσίας ήδη έχει ξεκινήσει μια διαφορετικού τύπου αξιολόγηση απ’ αυτή που έκανε έως τώρα για το ρόστερ της επόμενης περιόδου. Και αφορά τα παιδιά των ακαδημιών.

Αυτή τη στιγμή με την πρώτη ομάδα προπονούνται οι Αθανασακόπουλος, Σκεντεράι, Τζαβίδας, Σερπέζης, Ζαγαρίτης, ο Σέχου, ο οποίος είναι τραυματίας και κάνει θεραπεία και προστέθηκε και ο Βαγιανίδης. Μάλιστα, για τον γεννημένο στις 12 Σεπτεμβρίου 2001 δεξιό μπακ, οι συστάσεις είναι καταπληκτικές. Οσοι τον παρακολουθούν μιλούν για έναν ακραίο μπακ με τρομερές δυνατότητες, ο οποίος έχει όλες τις προοπτικές για να παίξει στην πρώτη ομάδα, να καθιερωθεί και να διακριθεί.

Η άνοδος των «μικρών» στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας δεν έχει να κάνει μονάχα με το γεγονός πως οι «πράσινοι» έχουν απουσίες αυτή την περίοδο. Όλα κινούνται βάσει σχεδίου από τον Γιώργο Δώνη, που θέλει να «τσεκάρει» την ετοιμότητά τους, να τους αξιολογήσει σε πιο υψηλό επίπεδο και να κρίνει ποιοι θα ακολουθήσουν την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία του καλοκαιριού.

Ο Αθανασακόπουλος πήρε ήδη το «βάπτισμα του πυρός» στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αγωνιζόμενος για ένα ημίχρονο, ο Σέχου θα αγωνιζόταν και αυτός αν δεν προέκυπτε ο τραυματισμός του και ίσως στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικού να δούμε κάποιον ή κάποιους να παίρνουν την ευκαιρία.

Ωστόσο εντός Μαΐου αναμένεται να προγραμματιστούν φιλικά παιχνίδια προκειμένου ο Δώνης να τους τσεκάρει όλους, να τους αξιολογήσει και εν συνεχεία να ανακοινώσει ποιοι απ’ αυτούς θα ακολουθήσουν την προετοιμασία της πρώτης ομάδας το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ