Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τρία παιδιά από την Κύπρο

Το όνειρο γίνεται πραγματικότητα για τρία παιδιά από την Κύπρο

Τρία παιδιά από τις σχολές του Ολυμπιακού στην Κύπρο θα έρθουν στην Ελλάδα για να παίξουν με τους ερυθρόλευκους σε τουρνουά με την συμμετοχή μεγάλων ομάδων

Τρία νέα παιδιά από την Κύπρο θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν με την φανέλα του Ολυμπιακού σε διεθνές τουρνουά που θα διεξάγεται στη Παιανία, με την συμμετοχή σπουδαίων ευρωπαϊκών συλλόγων.

Οι τρεις νεαροί Κύπριοι αγωνίζονται στο δίκτυο σχολών που έχουν αναπτύξει οι ερυθρόλευκοι στην Κύπρο και θα έχουν την δυνατότητα να δείξουν τις ικανότητες τους στους προπονητές των Ακαδημιών του Ολυμπιακού.

Ο Αναστάσης Αναστάση από την σχολή Λάρνακας (γεννημένος το 2008) αλλά και οι Ανδρέας Διονυσίου και Μαρίνος Κωνσταντίνου από την σχολή Λεμεσού (γεννημένοι το 2006) κλήθηκαν από τους υπεύθυνους της ακαδημίας του Ολυμπιακού και θα ζήσουν το όνειρο τους.

Η επιλογή των τριών παιδιών έγινε από τους ανθρώπους της ομάδας του Πειραιά, μετά από τουρνουά το οποίο παρακολούθησαν οι ερυθρόλευκοι στην Κύπρο, τα περασμένα Χριστούγεννα.

Στο τουρνουά συμμετέχουν η Liverpool, η Partizan αλλά και άλλες ομάδες από Αυστραλία, Νορβηγία, Τουρκία και άλλες χώρες. Θα συμμετέχουν επίσης τμήματα των ακαδημιών, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ Αθηνών, του Άρη, του Πανιωνίου και του Ατρόμητου.

Γίνεται εύκολα αντιληπτό πόσο σημαντική είναι αυτή η ευκαιρία για τα τρία παιδιά από το δίκτυο σχολών του Ολυμπιακού στην Κύπρο, με τους τρεις νεαρούς παίκτες να κάνουν ένα όνειρο τους πραγματικότητα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ