Μέσα ο Τσόσιτς, ξανά εκτός Αϊντάρεβιτς, Τρίστασον

Μέσα ο Τσόσιτς, ξανά εκτός Αϊντάρεβιτς, Τρίστασον

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ την 18άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην οποία βρίσκεται κανονικά, όπως αναμενόταν, το όνομα του Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος στόπερ προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός. Αντίθετα, από την αποστολή απουσιάζουν […]

Με την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης ο Μανόλο Χιμένεθ την 18άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στην οποία βρίσκεται κανονικά, όπως αναμενόταν, το όνομα του Ούρος Τσόσιτς. Ο Σέρβος στόπερ προπονήθηκε χωρίς πρόβλημα και είναι πανέτοιμος για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει και βασικός.

Αντίθετα, από την αποστολή απουσιάζουν ξανά τα ονόματα των Άρνορ Τρίστασον και Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, που δείχνουν να μην έχουν τη δεδομένη περίοδο θέση, στα πλάνα του Μανόλο Χιμένεθ. Όπως επίσης και ο Βινίσιους Ντε Φρέιτας, που δεν έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ισπανού τεχνικού.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ αποτελείται από τους:

Ανέστη, Τσιντώτα, Μπακάκη, Γκάλο, Λαμπρόπουλο, Τσόσιτς, Τζανετόπουλο, Λόπες, Χριστοδουλόπουλο, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλο, Γαλανόπουλο, Κλωναρίδη, Πατίτο, Μπακασέτα, Λιβάγια και Αραούχο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ