Φιλικό ελπίδας και αλληλεγγύης από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού

Φιλικό ελπίδας και αλληλεγγύης από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού

Φιλικό παιχνίδι για ιερό σκοπό έδωσαν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού στο Μάτι, το απόγευμα του Σαββάτου

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού έστειλαν ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης το απόγευμα του Σαββάτου, δίνοντας ελπίδα και δύναμη στους συνανθρώπους μας στο Μάτι. Οι παλαίμαχοι παίκτες της ομάδας του λιμανιού έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας στη Νέα Μάκρη. Ένα παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε για ιερό σκοπό, αφού τα έσοδα θα διατεθούν για την ενίσχυση των εγκαυματιών στο Μάτι, οι οποίοι δεν είναι σε θέση να εργαστούν.

Μεγάλες, θρυλικές μορφές της ιστορίας του Ολυμπιακού, αντιμετώπισαν την μικτή ομάδα καλλιτεχνών και παλαιμάχων του Δήμου Μαραθώνα, hug4mati. Η σπουδαία αυτή κίνηση από τον Σύνδεσμο παλαιμάχων του Ολυμπιακού, δεν πέρασε απαρατήρητη από τους κατοίκους της περιοχής. Έτσι, πριν από την σέντρα του αγώνα,  οι θρύλοι του Ολυμπιακού βραβεύτηκαν από τους διοργανωτές και από ανθρώπους που έχουν συνεισφέρει στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι παλιές δόξες του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη με 7-4. Ο Καλογερόπουλος βρέθηκε σε… μεγάλη μέρα και σημείωσε 4 γκολ. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Βαΐτσης, Καλύκας και Καλαμάρας. Από την πλευρά της ομάδας hug4mati, δύο γκολ σημείωσε ο Πικουλίδης και από ένα οι Κρητικός και Μαγγίνας.

Η αρχική ενδεκάδα του Ολυμπιακού αποτελούνταν από τους: Κελεσίδης, Καλύβας, Σιδέρης, Συρίγος, Αρζένης, Καλαμάρας, Καλύκας, Μπονόβας, Σταυρόπουλος, Βαΐτσης, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν επίσης και οι: Ασπρογέρακας, Καλτσάς, Ρούσσος, Μπαρμπαρής, Γλύκας, Κτενάς, Κωττάκης, Βασιλειάδης, Γαϊτανάρος, Μαντάζης, Σταμάτης, Παναούσης, Βέλιος, Κ. Καλτσάς, ενώ στο γήπεδο με την αποστολή βρέθηκαν και οι: Δαρίβας, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γκαβέζος, Βούζας, Δαμιανίδης, Κασελίμης.

Για την ομάδα των επίλεκτων hug4mati αγωνίστηκαν οι: Κρητικός, Μουρούτσος, Αΐβάζης, Καλαντζής, Ορκόπουλος, Χανταμπάκης, Καραμάνης, Ντρέλιας, Φάκας, Πικουλίδης, Σάκκας, Κουρέλης, Τσέλιος Γ., Μίχας, Γιακουμής, Τσέλιος Σ., Μαγγινας, Μπισμπιρούλας, Παναγόπουλος, Τσέλιος Χ., Βαλσάμης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ