Τα καλύτερα φετινά γκολ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ (vids)

Τα καλύτερα φετινά γκολ των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ (vids)

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοίμασε τρία video με ορισμένα από τα καλύτερα γκολ που πέτυχαν φέτος οι ομάδες Κ19, Κ17 και Κ15.

Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε φέτος το πρωτάθλημα της Super League αλλά και δύο από τα τρία αναπτυξιακά πρωταθλήματα σε επίπεδο Κ19 και Κ15, ενώ η Κ17 έφτασε μέχρι τον τελικό αλλά ηττήθηκε.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ και το «PAOK TV» ετοίμασα τρία video με ορισμένα από τα καλύτερα γκολ που πέτυχαν φέτος οι ομάδες των Ακαδημιών του Δικέφαλου.

Κ19

Τα τρομερά παιδιά των Γκαρσία και Σνάουτσνερ έφτασαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφή της Super League Σουρωτή. Κι αν πέρυσι χρειάστηκε ένα εντυπωσιακό ντεμαράζ στον δεύτερο γύρο ώστε να καμφθεί την τελευταία αγωνιστική η αντίσταση του Παναθηναϊκού, φέτος η σεζόν ήταν παράσταση για έναν ρόλο.

Η δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου σε 30 αγώνες μέτρησε 28 νίκες και δύο ισοπαλίες, ολοκληρώνοντας αήττητη την κούρσα του πρωταθλήματος. Μάλιστα η Κ19 του ΠΑΟΚ έχει να ηττηθεί εντός συνόρων από τον Δεκέμβριο του 2017, τρέχοντας ένα απίθανο σερί!

Σε όλο αυτό το ταξίδι τα εντυπωσιακά γκολ δεν έλειψαν. Το PAOK TV συγκέντρωσε τα καλύτερα.

Κ15

Μία μαγική σεζόν ολοκληρώθηκε και για την Κ15 του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες των Παπαβασιλείου και Ταξίδη αρχικά διέλυσαν τον ανταγωνισμό στον Βόρειο Όμιλο με 15 νίκες και μία ισοπαλία και στη συνέχεια στο Final Four της Λαμίας επικράτησαν στον ημιτελικό με 2-1 του Ολυμπιακού και στον τελικό με 3-1 του Άρη και κατέκτησαν το πρωτάθλημα με επιβλητικό τρόπο.

Ώρα να δούμε τα ομορφότερα τέρματα της ομάδας μέσα στη σεζόν από το PAOK TV.

Κ17

Last but not least… η Κ17. Η πρωτιά στον Βόρειο Όμιλο ήρθε σχετικά άνετα για την ομάδα των Αλεξιάδη και Χάγκαν, όμως στο Final Four του Αγρινίου τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Μπορεί στον ημιτελικό κόντρα στον Παναθηναϊκό να ήρθε η νίκη-πρόκριση με 2-0, αλλά στον τελικό ο Ολυμπιακός κατάφερε να επιβληθεί με 1-0 και να κατακτήσει τον τίτλο.Ας δούμε τα ωραιότερα γκολ των νεαρών ποδοσφαιριστών κατά την διάρκεια της σεζόν από το PAOK TV.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ