Μάρκους Μπεργκ: Το αντίο στην Αλ Αΐν και η επόμενη ομάδα του Σουηδού

Μάρκους Μπεργκ: Το αντίο στην Αλ Αΐν και η επόμενη ομάδα του Σουηδού

Ο διεθνής Σουηδός επιθετικός ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Αλ Αϊν και καλείται ν' αποφασίσει για τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του

Ο Μάρκους Μπεργκ έβαλε σήμερα τίτλους τέλους στην καριέρα του στην Αλ Αϊν, καθώς αποχαιρέτησε την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε τα δύο τελευταία χρόνια. Ο Σουηδός επιθετικός επιβεβαίωσε με τις δηλώσεις του πως αποχωρεί από την Αλ Αΐν και το ενδιαφέρον φυσικά εστιάζεται στον επόμενο σταθμό της καριέρας του διεθνούς στράικερ.

Είναι γνωστό πως το όνομα του Μπεργκ έχει περίοπτη θέση στα ρεπορτάζ αναφορικά με την μεταγραφική ενίσχυση του Ολυμπιακού στην κορυφή της επίθεσης και γίνεται εύκολα αντιληπτό πως αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι εξελίξεις αναφορικά με την ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σουηδός.

«Οι οπαδοί της Αλ Άιν μου έδειξαν μεγάλη αγάπη και σεβασμό κάτι που είχε επίδραση σε όλα όσα κατάφερα τον χρονικό διάστημα που έμεινα στην ομάδα. Αποχωρώ πλέον έχοντας μεγάλη ευγνωμοσύνη και εκτίμηση για την αγάπη που μου έδειξε ο κόσμος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μπεργκ, αποχαιρετώντας την Αλ Αΐν.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού θα ανακοινώσει την απόφαση του μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ