Ματέο Γκαρσία: Μπάσιμο ΠΑΟΚ για… σπάσιμο στον Ολυμπιακό!

Ματέο Γκαρσία: Μπάσιμο ΠΑΟΚ για… σπάσιμο στον Ολυμπιακό!

Ο ΠΑΟΚ έκανε κίνηση για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία, με σκοπό να δυσκολέψει την απόκτηση του Αργεντινού εξτρέμ για τον Ολυμπιακό και να πικάρει τον Αρη!

Σε μια ποδοσφαιρική κόντρα όλα είναι μέσα στο παιχνίδι. Πρόσφατα, λοιπόν, ο Γιώργος Σαββίδης είχε διαψεύσει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία. Μάλιστα, το είχε κάνει μέσω Instagram, με αποτέλεσμα γρήγορα η τοποθέτησή του να πάρει διαστάσεις. Τα Μέσα του Δικεφάλου ξεκίνησαν να διαψεύδουν το θέμα και γενικώς δημιουργήθηκε σχεδόν… βεβαιότητα, ότι ο ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τον Αργεντινό εξτρέμ του Αρη. Αλλά αυτό δεν είναι αληθές. Και to10.gr σας αποκαλύπτει σήμερα τις κινήσεις της διοίκησης Σαββίδη, αλλά και την… εξήγηση αυτών.

Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, όχι μόνο ασχολείται με την περίπτωση του Ματέο Γκαρσία, αλλά έχει προχωρήσει σε επίσημες επαφές και με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, αλλά και με τη Λας Πάλμας. Μάλιστα, φέρεται να έχει κάνει μια πολύ δελεαστική προσφορά στον ατζέντη του ποδοσφαιριστή, με σκοπό να τον πείσει ότι η Τούμπα είναι το καλύτερο μέρος για να συνεχίσει την καριέρα του ο 22χρονος εξτρέμ, που τελείωσε τη φετινή χρονιά με 11 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του Αρη.

Η μεγαλύτερη προσφορά που έχει η Λας Πάλμας για τον Ματέο είναι από το Μεξικό, αλλά ο παίκτης δεν θέλει να παίξει στη Liga MX. Θεωρεί ότι πρέπει να αξιοποιήσει την εντυπωσιακή φετινή χρονιά, μένοντας και παίζοντας στην Ευρώπη. Με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να είναι οι δύο ομάδες από την Ελλάδα που έχουν δείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Με τον Δικέφαλο, ωστόσο, να είναι η μοναδική ομάδα που έχει καταθέσει πρόταση και έχει προσεγγίσει με τέτοιον τρόπο τον Αργεντινό εξτρέμ.

Ο ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θέλει να αποκτήσει τον Γκαρσία. Αλλά η αλήθεια είναι πως ο βασικός λόγος που έχει μπει στη διεκδίκησή του είναι επειδή θέλει να κάνει «σπάσιμο» στον Ολυμπιακό. Επειδή θέλει να κάνει «επίδειξη δύναμης» στους Ερυθρόλευκους. Αλλά και στον εντός πόλης εχθρό, Αρη, δείχνοντας ότι μπορεί να αποκτήσει τον καλύτερο παίκτη του για τη χρονιά που τελείωσε.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τους ατζέντηδες του παίκτη, τώρα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι… χωρισμένοι στα δύο. Ο ένας θέλει Ολυμπιακό και ο άλλος ΠΑΟΚ. Ποιος είναι «ένας» και ποιος ο «άλλος», δεν έχει σημασία τώρα. Σημασία έχει ότι ο Δικέφαλος κάνει συντονισμένες προσπάθειες το τελευταίο διάστημα να κάνει δικό του τον Ματέο, κι ας το διέψευσε ο Γιώργος Σαββίδης. Και ήδη έχει κάνει ανταλλαγή προσφορών με τη Λας Πάλμας. Χωρίς, όμως, η τιμή του Ματέο να είναι πλέον στο 1,5 εκατ. ευρώ. Αλλά αρκετά μεγαλύτερη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ