Σάρα Καρμπονέρο: Το μήνυμα μετά την εγχείρηση για τον καρκίνο στη μήτρα

Σάρα Καρμπονέρο: Το μήνυμα μετά την εγχείρηση για τον καρκίνο στη μήτρα

Η επιστροφή στο σπίτι και το «ευχαριστώ»

Εξιτήριο από το νοσοκομείο της Μαδρίτης όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες, πήρε η σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας, Σάρα Καρμπονέρο.

Η ίδια φρόντισε να ενημερώσει τους φίλους της στο Instagram ότι πλέον βρίσκεται στο σπίτι της και παράλληλα, έστειλε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για τον αγώνα που την περιμένει.

«Είμαι στο σπίτι τώρα και όλα μπήκαν σε μια σειρά. Σας ευχαριστώ για την φροντίδα και την αγάπη που μου δείξατε τις τελευταίες ημέρες. Θα ήθελα να απαντήσω σε κάθε έναν από εσάς ξεχωριστά αλλά αυτό είναι αδύνατο. Τώρα είναι η ώρα να επανέλθω και να συνεχίσω. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου» συμπλήρωσε η πανέμορφη δημοσιογράφος.

Υπενθυμίζεται ότι μετά το έμφραγμα που υπέστη ο διεθνής τερματοφύλακας Ίκερ Κασίγιας στις αρχές του Μαΐου, μία νέα δοκιμασία περίμενε το ζευγάρι αφού η σύζυγός του Σάρα Καρμπονέρο ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεση ενός κακοήθη όγκου από τις ωοθήκες και μπαίνει στην φάση της αποκατάστασης.

Πηγή: Newsbeast.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ