Θρήνος για τον θάνατο του Χοσέ Ρέγιες σε τροχαίο

Θρήνος για τον θάνατο του Χοσέ Ρέγιες σε τροχαίο

Ο 36χρονος Ισπανός σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πόλη Ουτρέρα. Συγκλονισμένη η Ισπανία από την τραγική είδηση για τον θάνατο του πρώην άσου της Σεβίλλης

Το ισπανικό ποδόσφαιρο βυθίστηκε σήμερα στο πένθος μετά την τραγική είδηση ότι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πόλη Ουτρέρα. Ο 36χρονος Ρέγιες υπήρξε από τα μεγαλύτερα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου για αρκετά χρόνια, πραγματοποιώντας σπουδαία καριέρα σε ισπανικές ομάδες αλλά και στην Άρσεναλ.

Ο Ρέγιες έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα κοντά στην γενέτειρα του και την τραγική είδηση για τον θάνατο του Ισπανού, επιβεβαίωσε και η Σεβίλλη, ομάδα με την οποία συνέδεσε το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του ο Ισπανός εξτρέμ.

Όπως προαναφέραμε ο Ρέγιες έκανε σπουδαία καριέρα με την ομάδα της Σεβίλλη αλλά αγωνίστηκε και σε Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Εσπανιόλ, Κόρντομπα. Θα πρέπει επίσης να σημειωθεί πως ο Ισπανός είχε αγωνιστεί και στην Πρέμιερ Λιγκ με την φανέλα της Άρσεναλ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό η Ισπανία βυθίστηκε στο πένθος στο άκουσμα της τραγικής είδησης καθώς ο 36χρονος Ρέγιες έφυγε από την ζωή τόσο νωρίς και τόσο άδικα.

Θυμίζουμε ότι το όνομα του Ρέγιες είχε ακουστεί και για ελληνικές ομάδες σε παλιότερες μεταγραφικές περιόδους και ειδικότερα για τον Ολυμπιακό, καθώς οι πληροφορίες ανέφεραν ότι οι ερυθρόλευκοι είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του πριν από αρκετά χρόνια.

 

https://twitter.com/SevillaFC/status/1134776423066062848

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ