Μίτου για Ρέγιες: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ηταν ένας σπουδαίος παίκτης…»

Μίτου για Ρέγιες: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Ηταν ένας σπουδαίος παίκτης…»

O πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μίλησε στα ρουμανικά ΜΜΕ για τον τραγικό θάνατο του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, τον οποίο είχε αντιμετωπίσει το 2004 στους ομίλους του Champions League στα παιχνίδια του Τριφυλλιού με την Αρσεναλ.

Σοκ σε όλο τον πλανήτη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες. Ο Ισπανός, που έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, έχασε τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα στην πόλη Ουτρέρα.

Ο παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού, Ντουμίτρου Μίτου, ο οποίος το 2004 είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Τριφυλλιού απέναντι στον Ρέγιες, ο οποίος εκείνη τη σεζόν έπαιζε στην Αρσεναλ, μίλησε στα ρουμανικά ΜΜΕ για τον αδικοχαμένο Ισπανό.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, με τον πρώτο αγώνα στην Αθήνα να λήγει 2-2 και τον δεύτερο στο Λονδίνο 1-1.

«Είναι απίστευτο. Πραγματικά, δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που συνέβη. Επαιξα δύο φορές εναντίον του. Μου άρεσε πολύ σαν παίκτης και είχε μια σπουδαία καριέρα. Ηταν ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και ένας από τους καλύτερους αριστεροπόδαρους στην Ευρώπη. Ενα σπουδαίο όνομα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού.

Για την ιστορία, σε εκείνο το γκρουπ η Αρσεναλ είχε τερματίσει στην πρώτη θέση με 10 βαθμούς, όσους είχε και η δεύτερη Αϊντχόφεν, ενώ ο Παναθηναϊκός είχε βγει τρίτος με 9 και τέταρτη η Ρόζενμποργκ με 2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ