Με…σπασμένα τα φρένα η Λάτσιο! (vids)

Με…σπασμένα τα φρένα η Λάτσιο! (vids)

Με φόρα από τη νίκη της επί της Γιουβέντους κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο η Λάτσιο, σκορπίζοντας την Κάλιαρι με 3-0 και παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την Νάπολι και την κορυφή. Ο Ιμόμπιλε συνέχισε το ίδιο…τροπάρι και με άλλα δύο του προσωπικά του γκολ (έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα) οδήγησε την Λάτσιο στην άνετη επικράτηση. […]

Με φόρα από τη νίκη της επί της Γιουβέντους κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο η Λάτσιο, σκορπίζοντας την Κάλιαρι με 3-0 και παραμένοντας σε απόσταση αναπνοής από την Νάπολι και την κορυφή.

Ο Ιμόμπιλε συνέχισε το ίδιο…τροπάρι και με άλλα δύο του προσωπικά του γκολ (έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα) οδήγησε την Λάτσιο στην άνετη επικράτηση.

Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 7′ με πέναλτι ενώ τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους διπλασίασε τα τέρματα του με ωραία κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή.

Αυτό το γκολ κλείδωσε ουσιαστικά και την νίκη για τους «λατσιάλι» οι οποίοι σκόραραν ξανά με την έναρξη του δευτέρου μέρους.

Συγκεκριμένα στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης μετά από εκτέλεση φάουλ του Αλμπέρτο, ο Μπάστος βρέθηκε στη πορεία της μπάλας και σκόραρε από κοντά κάνοντας το 3-0.

Το σκορ αυτό έμεινε μέχρι το τέλος, η Λάτσιο έφτασε τους 22 βαθμούς και πλέον μπορεί να κάνει όνειρα τίτλου καθώς βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Δείτε τα γκολ της αναμέτρησης:

.

.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ