Συγκλονισμένος ο Πάντελιτς με τον θάνατο του Ξενίδη

Συγκλονισμένος ο Πάντελιτς με τον θάνατο του Ξενίδη

O πρώην στράικερ του Ολυμπιακού και του Ηρακλή και νυν πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Μάρκο Πάντελιτς, δεν μπορούσε να πιστέψει τον θάνατο του 45χρονου, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στον Γηραιό.

Σοκ και θλίψη προκάλεσε η είδηση του θανάτου του πρώην ποδοσφαιριστή των Ηρακλή, ΑΕΚ και Ιωνικού, Γιώργου Ξενίδη, ο οποίος την Δευτέρα (3/6) έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών από ανακοπή καρδιάς. Τα άσχημα νέα μάλιστα διαδόθηκαν και εκτός Ελλάδας, με τον πρώην συμπαίκτη του στον Ηρακλή, Μάρκο Πάντελιτς να είναι συγκλονισμένος.

Ο παλαίμαχος στράικερ του Ηρακλή και του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον είναι πρόεδρος στη σερβική ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ενημερώθηκε για τον χαμό του Γιώργου Ξενίδη, τον οποίο γνώριζε πολύ καλά από την κοινή τους θητεία στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Μάρκο Πάντελιτς ήταν συγκλονισμένος από την είδηση του θανάτου του 45χρονου και δεν μπορούσε να πιστέψει όσα άκουγε. Ο 41χρονος Σέρβος είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον Ξενίδη, με τον οποίο έζησε μοναδικές στιγμές με τη φανέλα του Ηρακλή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μάρκο Πάντελιτς βρίσκεται στο Παρίσι, όπως επίσης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, αλλά και ο εκτελεστικός γραμματέας της ελληνικής ομοσπονδίας, Αλέξης Δέδες, για διεργασίες του 69ου συνεδρίου της FIFA.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ