Παραμένει πρόεδρος της FIFA ο Ινφαντίνο

Παραμένει πρόεδρος της FIFA ο Ινφαντίνο

Πρόεδρος της FIFA τουλάχιστον μέχρι το 2021 θα παραμείνει ο Τζιάνι Ινφαντίνο, καθώς επανεκλέχθηκε χωρίς αντίπαλο στο Παρίσι.

Στον προεδρικό θώκο της FIFA, τουλάχιστον μέχρι το 2021, θα παραμείνει ο Τζιάνι Ινφαντίνο, αφού επανεκλέχθηκε στη θέση του μετά τη διαδικασία που διεξήχθη στο Παρίσι την Τετάρτη (5/6).

Βέβαια, η επανεκλογή του Ιταλοελβετού  δικηγόρου δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ήταν ο μοναδικός ανάμεσα στους 211 μετέχοντες που έθεσαν υποψηφιότητα.

Μετά την γνωστοποίηση της απόφασης, πάντως, ο Ινφαντίνο προέβη και σε σχετικές δηλώσεις, τονίζοντας πως από τη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα προέδρου, κανείς δεν έχει  συσχετίσει την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με σκάνδαλα και διαφθορές.

«Τα τελευταία τρία χρόνια και τέσσερις μήνες δεν ήταν τέλεια, έκανα κάποια λάθη στην προσπάθεια να βελτιώσω τα πράγματα για ένα καλύτερο μέλλον στη FIFA και πλέον, ουδείς μιλάει για κρίση σε αυτές τις εκλογές. Κανείς δεν μιλάει για σκάνδαλα.

Κανείς δεν μιλάει για διαφθορά. Κανείς δεν μιλάει για restart στην Ομοσπονδία. Η FIFA διέπεται από ακεραιότητα, εμπνέει εμπιστοσύνη, είναι υπέρ της ισότητας και λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια» ήταν τα λόγια του Ιταλοελβετού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ