Αποκάλυψη: Ανατροπή και έρχεται ο Σεμέδο – Συμφωνία με Παρτιζάν για Μάρκοβιτς, κλείνει και ο Σέρβος

Αποκάλυψη: Ανατροπή και έρχεται ο Σεμέδο – Συμφωνία με Παρτιζάν για Μάρκοβιτς, κλείνει και ο Σέρβος

Διπλό χτύπημα Ολυμπιακού στην άμυνά του: Η συμφωνία με τον Σεμέδο λύγισε τις αντιρρήσεις της Βιγιαρεάλ και άλλαξε τους όρους. Οριστικό «ναι» της Παρτιζάν για Μάρκοβιτς, παρά τα παιχνίδια των μάνατζερ.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο ήταν από την αρχή ο βασικός στόχος του Ολυμπιακού για το κέντρο της άμυνάς του. Το απόλυτο Νο1. Και λόγω της εξαιρετικής άποψης που έχει για την ικανότητά του ο Πέδρο Μαρτίνς. Αλλά από όσα προέκυψαν από το σκάουτινγκ που έκαναν οι Ερυθρόλευκοι στη διάρκεια ολόκληρης της χρονιάς. Και όλα δείχνουν πως αυτά τα εξαιρετικά θετικά σχόλια των Ερυθρόλευκων, θα τα δούμε και από κοντά σύντομα. Καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, Ολυμπιακός και Βιγιαρεάλ βρήκαν τη χρυσή τομή και ο Σεμέδο ετοιμάζεται να πιάσει Λιμάνι.

Οι πληροφορίες ήταν εξ αρχής ξεκάθαρες: Ο Ολυμπιακός έκανε κίνηση τακτικής με την απόσυρσή του. Επί της ουσίας, δεν αποσύρθηκε. Αλλά περίμενε. Και την αντίδραση του 25χρονου κεντρικού αμυντικού, αλλά και εκείνη της Βιγιαρεάλ. Με τα αποτελέσματα να είναι άμεσα. Καθώς ο Σεμέδο, μέσω των μάνατζέρ του, επέμεινε ότι θέλει να τηρηθεί η συμφωνία του με τον Ολυμπιακό. Θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Πειραιά. Θέλει να εργαστεί υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Και αυτό θα γίνει.

Ολυμπιακός και Βιγιαρεάλ άνοιξαν νέο δίαυλο επικοινωνίας τις τελευταίες ώρες και οι παράλογοι όροι που είχε βάλει στις αρχικές ανταλλαγές εγγράφων η ισπανική ομάδα, αναφορικά με τη ρήτρα επαναγοράς του παίκτη, αλλά και το παράλογο ποσοστό μεταπώλησης που ζητούσε, βγήκαν από την εξίσωση. Με τη μεταγραφή να βρίσκεται πλέον στην τελική ευθεία. Διότι οι Ερυθρόλευκοι δεν θέλουν απλώς να πάρουν ως δανεικό τον Σεμέδο. Αλλά θέλουν να τον αγοράσουν και να ελέγχουν απόλυτα το παρών και το μέλλον του. Διότι τον πιστεύουν και θεωρούν ότι θα γίνει ο ηγέτης της άμυνάς τους.

Αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι οδεύουμε προς συμφωνία, μετά και από την παρέμβαση του ποδοσφαιριστή. Εξάλλου, ο Ολυμπιακός (με την άδεια της Βιγιαρεάλ) φρόντισε από την πρώτη στιγμή να τα βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή. Και να τον έχει «δέσει» με κάθε τρόπο. Κάτι που αποδείχθηκε εξαιρετικά ευεργετικό και χρήσιμο στο να πάρει θετική τροπή η συζήτηση με το «Κίτρινο Υποβρύχιο». Που ήταν σκληρός διαπραγματευτής. Κάτι απολύτως λογικό. Αλλωστε, πρόκειται για παίκτη που κόστισε 14.000.000 €, πριν από μόλις δύο χρόνια.

ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΒΙΤΣ

Πέραν του Σεμέδο, ωστόσο, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης ακόμη μίας πολύ σημαντικής μεταγραφής. Ο λόγος για τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς. Τον 19χρονο (23/03/2000) διεθνή με την Εθνική Ελπίδων της Σερβίας κεντρικό αμυντικό, που θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Ευρώπης στη θέση του. Μια μεταγραφή που οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν εδώ και καιρό, με πολύ προσεκτικά βήματα και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από την επισημοποίησή της.

Συγκεκριμένα, πηγές επιβεβαιώνουν την οριστική συμφωνία του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Μια συμφωνία που κλείδωσε στο 1.500.000 €, με την ομάδα του Βελιγραδίου να διατηρεί ένα ποσοστό της τάξης του 20% σε πιθανή μεταπώληση του νεαρού στόπερ.

Ωστόσο, στην περίπτωση του Μάρκοβιτς προέκυψε ένα αναπάντεχο εμπόδιο, καθώς εντελώς ξαφνικά ο ατζέντης του παίκτη άλλαξε τις απαιτήσεις του, με αποτέλεσμα τις τελευταίες ημέρες να υπάρχουν νέες συζητήσεις, ώστε να γεφυρωθεί η διαφορά και ο παίκτης να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Κάτι που επιθυμεί και ο ίδιος, άλλωστε. Μάλιστα, σε ραντεβού που έγινε πριν δύο ημέρες, φάνηκε να υπάρχει σημαντική βελτίωση. Και όλα δείχνουν ότι πλέον είναι απλά θέμα χρόνου να κάνει το διπλό χτύπημα ο Ολυμπιακός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ