Aυτοκράτορας Μασούντ

Aυτοκράτορας Μασούντ

Το απίστευτο σερί που έχει ο Ιρανός μέσος του Πανιωνίου και διατηρεί σταθερά τους «κυανέρυθρους» μέσα στη πρώτη πεντάδα. Εχει τα κουσούρια του. Και πολλά νεύρα βγάζει κατά την διάρκεια του αγώνα. Και κατάχρηση ντρίμπλας κάνει σε πολλά σημεία του ματς. Και πολλές αποφάσεις τις παίρνει το «εγώ» ενώ θα μπορούσε να είναι ακομα πιο […]

Το απίστευτο σερί που έχει ο Ιρανός μέσος του Πανιωνίου και διατηρεί σταθερά τους «κυανέρυθρους» μέσα στη πρώτη πεντάδα.

Εχει τα κουσούρια του. Και πολλά νεύρα βγάζει κατά την διάρκεια του αγώνα. Και κατάχρηση ντρίμπλας κάνει σε πολλά σημεία του ματς. Και πολλές αποφάσεις τις παίρνει το «εγώ» ενώ θα μπορούσε να είναι ακομα πιο ομαδικός.

Ομως ποιος αμφισβητεί την αξία του. Ο Μασούντ μετράει 70 συμμετοχές με την εθνική του Ιράν. Είναι σταρ στην πατρίδα του. Είναι μια τεράστια προσωπικότητα. Εχει παίξει στην La Liga. Και δεδομένα είναι ένας από τους λόγους που ο Πανιώνιος πρωταγωνιστεί και φέτος όπως και πέρσι.

Είναι ο αυτοκράτορας της Νέας Σμύρνης. Ο αυτοκράτορας του Πανιωνίου. Και με το γκολ που έβαλε μέσα στη Τρίπολη όχι μόνο χάρισε ένα τρίποντο αλλά διατήρησε και την ομάδα του μέσα στην πρώτη πεντάδα. Εκεί όπου έχει συνηθίσει να βρίσκεται η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Το εκπληκτικό με τον Σοτζέι Μασούντ είναι πως από την μέρα που έχει έρθει στην Ελλάδα έχει φτιάξει ένα εκπληκτικό σερί. Ποιο είναι αυτό;

Οταν σκοράρει εκτός έδρας ο Πανιώνιος παίρνει και το διπλό. Και παρά το γεγονός ότι μιλάμε για μέσο, ο Μασούντ έχει σκοράρει πέντε γκολ μακριά από τη Νέα Σμύρνη. Αυτά τα πέντε τέρματα έχουν δώσει πέντε νίκες!

  • Στο Ξάνθη-Πανιώνιος (0-2)
  • Στο Ηρακλής-Πανιώνιος (1-2)
  • Στο Λεβαδειακός-Πανιώνιος (1-4)
  • Στο Παναιτωλικός-Πανιώνιος (0-2)
  • Στο Αστέρας-Πανιώνιος (0-1) φέτος

Πέντε γκολ λοιπόν εκτός έδρας και μόλις δύο στη Νέα Σμύρνη. Που όταν σκόραρε μπροστά στο κοινό του Πανιωνίου η ομάδα του δεν κερδίζει! Και στην ισοπαλία φέτος με τον Παναιτωλικό (1-1) αλλά και στην ήττα με τον Ολυμπιακό (3-4). Και τα δύο γκολ ήρθαν από πέναλτι!

Είτε βάζοντας γκολ, είτε δίνοντας ασίστ ο Μασούντ είναι ο αυτοκράτορας του Πανιωνίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ