Νότιγχαμ Φόρεστ: Άλλη κλάση στο Περιστέρι

Νότιγχαμ Φόρεστ: Άλλη κλάση στο Περιστέρι

Η Νότιγχαμ επιβεβαίωσε αυτό που οι περισσότεροι θεωρούν αυτονόητο. Πως τα κυβικά της δεν έχουν… σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καμία σχέση. Σα να συγκρίνεις… μήλα με πορτοκάλια. Η διαφορά της Νότιγχαμ Φόρεστ με τον Ατρόμητο όπως αυτή αποτυπώθηκε πριν από λίγες ώρες στο Περιστέρι (0-3). Η διαφορά της με το επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου συνολικά.

Ένα κλαμπ με τόσα κυβικά, που φιλοδοξεί να τα καταφέρει πιθανότατα στο δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης. Αυτό της Τσάμπιονσιπ. Και αν κάποιος υποστηρίξει ότι η Τσάμπιονσιπ δεν είναι παρά η δεύτερη κατηγορία της Αγγλίας; Μάλλον δεν είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες για αυτό το «σιρκουί θανάτου» με θέα στην άνοδο για την Πρέμιερ Λιγκ. Ομάδες με αγωνιστικό μπάτζετ που φτάνουν ή και ξεπερνούν τα 80-100 εκατ ευρώ. Που θα ήταν πρωταγωνίστριες στις περισσότερες πρώτες κατηγορίες της Ευρώπης.

Ο Ατρόμητος είναι μια ομάδα που σε μερικές ημέρες θα επιχειρήσει το… παραπάνω στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι μια από τις 4-5 καλύτερες της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Είχε ως πλεονέκτημα ότι οι Άγγλοι έρχονταν από ένα ταξίδι σε εντελώς διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Την ίδια την «ζέστη» που λυγίζει βουνά τέτοια εποχή στα μέρη μας. Και όμως τη Νότιγχαμ επί της ουσίας δεν την συνάντησε ποτέ στο χορτάρι. Κατάφερε να της «κάνει» την πρώτη του τελική αξιώσεων στο 79΄.

Η Φόρεστ είχε την κατοχή. Εκείνη είχε την φρεσκάδα να πρεσάρει ψηλά. Εκείνη να βάλει τον ρυθμό. Προηγήθηκε στο 19΄(Αμεόμπι). Το καθάρισε στο 64΄όταν οι Περιστεριώτες πλέον απλά δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν. Βόλτα… βραδινή. Με κερασάκι στην τούρτα το υπέροχο σουτ του Λόλει (90΄+2’). Ο Ατρόμητος υποχρεώθηκε σε μια αναπόφευκτη χαμηλή πτήση.

Και οι Άγγλοι; Την Τρίτη έχουν δύσκολα. Μάλλον τα δυσκολότερα που μπορούν να τους προκύψουν στη γειτονιά μας. Το ισχυρό τεστ με τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μαρτίνς, στο Καραϊσκάκη. Πρόβα τζενεράλε για τους Πειραιώτες. Πρόβα και για τη Φόρεστ που 3 Αυγούστου μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα.

Ιδού τα γκολ της Φόρεστ στο Περιστέρι. Και το ρεπορτάζ που επιμελήθηκε το one για το φιλικό ματς:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ